Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Jados Den Haag 2

Terug naar overzicht

Jados biedt gespecialiseerde ondersteuning voor mensen met autisme bij het vinden en behouden van werk.

Woning

Omschrijving

Jados Den Haag 2 is gevestigd in een een groot complex genaamd ‘Het Magazijn’ op een mooie centrale plek in Den Haag. Het bestaat uit meerdere studio’s van circa 30m2 waaronder een studio/werkplek voor de begeleiding. In dit complex kun je gebruik maken van de gezamenlijke wasruimte, een speciale afgesloten fietsenstalling en een gezamenlijke luxe lounge.

Onder het wooncomplex vind je op de begane grond bierbrouwerij de Prael met een restaurant en een terras aan de voor- en achterzijde. Iedere studio wordt aangeboden met een keuken, een doucheruimte met toilet, een bed, een woonkamergedeelte met een bank, tv, tafel, een tv-meubel en een kledingkast.

Activiteiten bij Jados Den Haag 2

Het kantoor van de begeleiding bevindt zich op de eerste verdieping. Het gebouw heeft 3 verdiepingen met studio’s. Tussen alle studio’s zitten 10 studio’s verspreid waar bewoners van Jados wonen. Op de 1e verdieping heb je een dakterras met een picknicktafel waar iedereen kan zitten. Binnen de locatie worden gezamenlijke activiteiten aangeboden. Zo is er de eerste maandag van de maand gezamenlijk eten en een bewonersoverleg en zijn er de andere maandagen spelletjesavonden. Iedere bewoner kan hier vrijblijvend aan meedoen. Binnen de locatie bieden we woon, werk en studiebegeleiding die bij jou aansluit.

Omgeving

De locatie Jados Den Haag 2 bevindt zich redelijk centraal in Den Haag met op korte afstand verschillende mogelijkheden van het openbaar vervoer. In de directe omgeving zijn verschillende supermarkten, horeca en zelfs een stadsboerderij te vinden. In Den Haag zitten 3 universiteiten en 7 hogescholen die een groot aanbod opleidingen bieden. De hogescholen en universiteiten liggen rond Den Haag Holland spoor en Den Haag centraal. De locatie zit vlak bij een ziekenhuis. Het winkelcentrum is te bereiken met openbaar vervoer in 12 minuten en lopend in 17 minuten.

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Nee

Bereikbaarheid

Winkels < 500m
Openbaar vervoer < 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en normale begaafdheid

Omschrijving

Jados biedt gespecialiseerde ondersteuning voor mensen met autisme bij het vinden en behouden van werk.

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Gemiddeld, Intensief

Verzorging

Enige

Behandeling

Geen

Omschrijving

Werk is belangrijk. Het kan voldoening geven, je kunt jezelf ontwikkelen. Werk zorgt voor daginvulling, sociale contacten en een inkomen. Je voelt je er prettiger door. Zomaar enkele redenen waarom mensen graag werken, maar dit is lang niet voor iedereen vanzelfsprekend.

Ervaar jij ook dat werken of het vinden van een baan niet altijd makkelijk is. Misschien zit je al langere tijd zonder werk, weet je niet wat voor werk je leuk vindt of bij je past of vind je het moeilijk een passende werkplek te vinden. Heb je geen idee waar je moet beginnen. Of loop je vast bij het schrijven van een sollicitatiebrief of tijdens een sollicitatiegesprek bijvoorbeeld uit angst iets verkeerds te zeggen.

Het kan ook zijn dat je al een geschikte werkplek hebt maar dat je moeite hebt met de zaken die hierbij komen kijken. Bijvoorbeeld het werktempo, overzicht houden, contact met je collega’s of gesprekken met je leidinggevende. We zijn er voor zowel de werknemer als de werkgever.

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.