Wonen zonder beperking

Jados Den Haag 2

Terug naar overzicht

Jados biedt gespecialiseerde ondersteuning voor mensen met autisme bij het vinden en behouden van werk.

Woning

Omschrijving


Jados Den Haag 2 is gevestigd in een een groot complex genaamd ‘Het Magazijn’ op een mooie centrale plek in Den Haag. Het bestaat uit meerdere studio’s van circa 30m2 waaronder een studio/werkplek voor de begeleiding. In dit complex kun je gebruik maken van de gezamenlijke wasruimte, een speciale afgesloten fietsenstalling en een gezamenlijke luxe lounge. Onder het wooncomplex vind je op de begane grond bierbrouwerij de Prael met een groot restaurant en een groot terras aan de voor- en achterzijde.


Den Haag 2 bevindt zich redelijk centraal in Den Haag met op korte afstand verschillende mogelijkheden van het openbaar vervoer. In de directe omgeving zijn verschillende supermarkten, horeca en zelfs een stadsboerderij te vinden.

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Nee

Bereikbaarheid

Winkels < 500m
Openbaar vervoer < 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en normale begaafdheid

Omschrijving

Jados biedt gespecialiseerde ondersteuning voor mensen met autisme bij het vinden en behouden van werk.

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Gemiddeld, Intensief

Verzorging

Enige

Behandeling

Geen

Omschrijving

Werk is belangrijk. Het kan voldoening geven, je kunt jezelf ontwikkelen. Werk zorgt voor daginvulling, sociale contacten en een inkomen. Je voelt je er prettiger door. Zomaar enkele redenen waarom mensen graag werken, maar dit is lang niet voor iedereen vanzelfsprekend.

Ervaar jij ook dat werken of het vinden van een baan niet altijd makkelijk is. Misschien zit je al langere tijd zonder werk, weet je niet wat voor werk je leuk vindt of bij je past of vind je het moeilijk een passende werkplek te vinden. Heb je geen idee waar je moet beginnen. Of loop je vast bij het schrijven van een sollicitatiebrief of tijdens een sollicitatiegesprek bijvoorbeeld uit angst iets verkeerds te zeggen.

Het kan ook zijn dat je al een geschikte werkplek hebt maar dat je moeite hebt met de zaken die hierbij komen kijken. Bijvoorbeeld het werktempo, overzicht houden, contact met je collega’s of gesprekken met je leidinggevende. We zijn er voor zowel de werknemer als de werkgever.

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.