Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Jados Dordrecht 3

Terug naar overzicht

Jados biedt gespecialiseerde ondersteuning voor mensen met autisme bij het vinden en behouden van werk. We doen dat op verschillende manieren.

Woning

Omschrijving

Onze woonlocatie Jados Dordrecht 3 is samen met het studentenhuis Jados Dordrecht 1&2 gevestigd in een karakteristiek woonblok, gelegen in een rustige woonwijk.

Het is een woonblok waarin meerdere zelfstandige appartementen gesitueerd zijn: een huis met daarin een keuken en afzonderlijk een badkamer. De benedenwoningen hebben toegang tot een gedeelde tuin en de bovenwoningen beschikken over een klein balkon. Aan de tuin grenzen de schuurtjes, waarin je bijvoorbeeld je fiets of scooter kunt stallen.

De woning is redelijk goed bereikbaar. Gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Dordrecht, loopafstand van een supermarkt. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 3 minuten rijden.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Ja

Bereikbaarheid

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en normale begaafdheid

Omschrijving

Jados biedt gespecialiseerde ondersteuning voor mensen met autisme bij het vinden en behouden van werk.

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Intensief

Verzorging

Geen

Behandeling

Geen

Omschrijving

Werk is belangrijk. Het kan voldoening geven, je kunt jezelf ontwikkelen. Werk zorgt voor daginvulling, sociale contacten en een inkomen. Je voelt je er prettiger door. Zomaar enkele redenen waarom mensen graag werken, maar dit is lang niet voor iedereen vanzelfsprekend.

Ervaar jij ook dat werken of het vinden van een baan niet altijd makkelijk is. Misschien zit je al langere tijd zonder werk, weet je niet wat voor werk je leuk vindt of bij je past of vind je het moeilijk een passende werkplek te vinden. Heb je geen idee waar je moet beginnen. Of loop je vast bij het schrijven van een sollicitatiebrief of tijdens een sollicitatiegesprek bijvoorbeeld uit angst iets verkeerds te zeggen.

Het kan ook zijn dat je al een geschikte werkplek hebt maar dat je moeite hebt met de zaken die hierbij komen kijken. Bijvoorbeeld het werktempo, overzicht houden, contact met je collega’s of gesprekken met je leidinggevende. We zijn er voor zowel de werknemer als de werkgever.

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.