Wonen zonder beperking

Jados Eindhoven 1

Terug naar overzicht

Jados biedt gespecialiseerde begeleiding aan studenten met autisme. De begeleiding is gericht op het vergroten van je weerbaarheid en zelfredzaamheid. Je leert vaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn voor het succesvol doorlopen van je studie en (op termijn) zelfstandig wonen.

Woning

Soort woning

Groepswoning

Omschrijving

Jados Eindhoven 1 is gevestigd in een rustig hofje met allemaal studentenwoningen. Het studentenhuis bestaat uit twee moderne huizen die 2 deuren van elkaar gescheiden zijn. Ieder huis heeft ruime kamers met eigen wastafel, verdeeld over 3 verdiepingen, en een gezamenlijke woonkamer/keuken. Iedere verdieping heeft een gedeelde badkamer met douche, toilet en wastafel. Alle kamers beschikken standaard over een snel glasvezelinternet. Begeleiding heeft in 1 van de huizen haar werkplek.

Het studentenhuis ligt vlakbij het PSV-stadion en met diverse winkels op loopafstand. Het is ongeveer 10 minuten fietsen naar de TU/e, de Fontys Hogescholen. Het centrum van Eindhoven is 7 minuten fietsen. De bushalte is om de hoek, waarvandaan iedere 15 minuten een bus naar centraal station gaat.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Ja

Bereikbaarheid

Winkels < 200m
Openbaar vervoer < 200m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en normale begaafdheid

Omschrijving

Mbo, hbo en wo studenten met autisme.

Aantal bewoners

7

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Intensief

Verzorging

Enige

Behandeling

Geen

Omschrijving

Jados biedt gespecialiseerde begeleiding aan studenten met autisme. De begeleiding is gericht op het vergroten van je weerbaarheid en zelfredzaamheid. Je leert vaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn voor het succesvol doorlopen van je studie en (op termijn) zelfstandig wonen. We zoeken aansluiting op punten waar jij dat nodig hebt en blijven op de achtergrond, maar wel beschikbaar.

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.