Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Jados Eindhoven 2

Terug naar overzicht

Jados biedt gespecialiseerde begeleiding aan studenten met autisme. De begeleiding is gericht op het vergroten van je weerbaarheid en zelfredzaamheid. Je leert vaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn voor het succesvol doorlopen van je studie en (op termijn) zelfstandig wonen.

Woning

Soort woning

Groepswoning

Omschrijving

De woonlocatie Jados Eindhoven 2 is gevestigd in een modern appartementencomplex waar ook Eindhoven 3 gevestigd is. Eindhoven 2 ligt dichtbij het centrum, het station en er zijn winkels op loopafstand. De locatie is goed bereikbaar met openbaar vervoer en ligt vlakbij de Hogeschool en de Technische universiteit, waar ook het studentensportcentrum gevestigd is.

De 16 zelfstandige studio’s zijn verdeeld over twee verdiepingen. De studio’s variëren van 23 m2 tot 30 m2. Iedere studio heeft een eigen keuken en badkamer. Daarnaast kun je op beide verdiepingen gebruik maken van de gezamenlijke woonkamer, keuken en kantoorruimte van Jados, waar de begeleiding een werkplek heeft.

Begeleiding bij Jados Eindhoven 2

Wekelijks wordt er op maandag door de bewoners gezamenlijk gegeten en vindt er een bewonersoverleg plaats om huishoudelijke zaken te bespreken. Hierbij zijn alle bewoners aanwezig. Ook is er iedere week een avond waar bewoners kunnen aansluiten voor een kopje koffie/thee, om te kletsen of om een spelletje te spelen in de woonkamer. Het is vrijblijvend om hier wel of niet bij aan te sluiten. Onderling worden er zo nu en dan gezamenlijke activiteiten georganiseerd zoals een filmavond of een uitje. Voldoende mogelijkheden om contacten te leggen met anderen als je dit graag zou willen.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Nee

Bereikbaarheid

Winkels < 200m
Openbaar vervoer < 200m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en normale begaafdheid

Omschrijving

Mbo, hbo en wo studenten met autisme.

Aantal bewoners

7

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Intensief

Verzorging

Enige

Behandeling

Geen

Omschrijving

Jados biedt gespecialiseerde begeleiding aan studenten met autisme. De begeleiding is gericht op het vergroten van je weerbaarheid en zelfredzaamheid. Je leert vaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn voor het succesvol doorlopen van je studie en (op termijn) zelfstandig wonen. We zoeken aansluiting op punten waar jij dat nodig hebt en blijven op de achtergrond, maar wel beschikbaar.

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.