Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Jados Groningen 4

Terug naar overzicht

Jados biedt gespecialiseerde begeleiding aan studenten met autisme. De begeleiding is gericht op het vergroten van je weerbaarheid en zelfredzaamheid. Je leert vaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn voor het succesvol doorlopen van je studie en (op termijn) zelfstandig wonen.

Woning

Soort woning

Appartement

Omschrijving

Jados Groningen 4 bestaat uit twee verdiepingen met in totaal 7 ruime, lichte kamers. Op beide verdiepingen bevindt zich een gemeenschappelijke keuken, badkamer en toilet. Op de bovenste verdieping bevindt zich de gemeenschappelijke woonkamer ende werkplek van de begeleiding. Het gebouw is in 2014 gerenoveerd tot wooncomplex.

De locatie ligt op loopafstand van het stadscentrum en het Noorder plantsoen. Om de hoek bevinden zich directe busverbindingen richting het station of het Zernike complex, waar zich verschillende onderwijsinstellingen bevinden.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Nee

Bereikbaarheid

Winkels < 500m
Openbaar vervoer < 200m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en normale begaafdheid

Omschrijving

Mbo, hbo en wo studenten met autisme.

Aantal bewoners

7

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Intensief

Verzorging

Enige

Behandeling

Geen

Omschrijving

Jados biedt gespecialiseerde begeleiding aan studenten met autisme. De begeleiding is gericht op het vergroten van je weerbaarheid en zelfredzaamheid. Je leert vaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn voor het succesvol doorlopen van je studie en (op termijn) zelfstandig wonen. We zoeken aansluiting op punten waar jij dat nodig hebt en blijven op de achtergrond, maar wel beschikbaar.

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.