Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Jados Groningen 7

Terug naar overzicht

Jados biedt gespecialiseerde ondersteuning voor mensen met autisme bij het vinden en behouden van werk.

Woning

Soort woning

Overige woning

Omschrijving

Jados Groningen 7 is gevestigd in een nieuwbouwpand in het hart van Groningen. Het pand bestaat uit 4 verdiepingen met in totaal 32 wooneenheden en heeft een groot dakterras. De studio’s zijn gemiddeld 20 m2 groot. De studio’s aan de voorzijde hebben uitzicht op de Martinitoren. Sommige studio’s hebben een eigen balkon. Je kunt gebruik maken van een fietsenstalling. In een van de studio’s heeft de begeleiding haar werkplek.

Het Noorderplantsoen en andere parken liggen op loopafstand. Alle voorzieningen zijn verder in de buurt, net als de bushalte.

Indeling gemeenschappelijk deel

Er is een gemeenschappelijke woonkamer en keuken, waar bewoners samen activiteiten kunnen ondernemen en eventueel samen kunnen koken en eten. De gemeenschappelijke woonkamer biedt toegang tot het gemeenschappelijke dakterras.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Nee

Situering in wijk

De locatie is gelegen in het centrum op steenworp afstand van de Martini-toren

Bereikbaarheid

Winkels < 200m
Openbaar vervoer < 200m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en normale begaafdheid

Omschrijving

Jados biedt gespecialiseerde ondersteuning voor mensen met autisme bij het vinden en behouden van werk.

Aantal bewoners

14

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Enige, Gemiddeld

Verzorging

Enige

Behandeling

Geen

Omschrijving

Werk is belangrijk. Het kan voldoening geven, je kunt jezelf ontwikkelen. Werk zorgt voor daginvulling, sociale contacten en een inkomen. Je voelt je er prettiger door. Zomaar enkele redenen waarom mensen graag werken, maar dit is lang niet voor iedereen vanzelfsprekend.

Ervaar jij ook dat werken of het vinden van een baan niet altijd makkelijk is. Misschien zit je al langere tijd zonder werk, weet je niet wat voor werk je leuk vindt of bij je past of vind je het moeilijk een passende werkplek te vinden. Heb je geen idee waar je moet beginnen. Of loop je vast bij het schrijven van een sollicitatiebrief of tijdens een sollicitatiegesprek bijvoorbeeld uit angst iets verkeerds te zeggen.

Het kan ook zijn dat je al een geschikte werkplek hebt maar dat je moeite hebt met de zaken die hierbij komen kijken. Bijvoorbeeld het werktempo, overzicht houden, contact met je collega’s of gesprekken met je leidinggevende. We zijn er voor zowel de werknemer als de werkgever.

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.