Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Jados Leeuwarden 1

Terug naar overzicht

Jados biedt gespecialiseerde begeleiding aan studenten met autisme. De begeleiding is gericht op het vergroten van je weerbaarheid en zelfredzaamheid. Je leert vaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn voor het succesvol doorlopen van je studie en (op termijn) zelfstandig wonen.

Woning

Soort woning

Groepswoning

Omschrijving

Jados Leeuwarden 1 biedt plek aan maximaal zeven studenten. De kamers bevinden zich op twee verschillende verdiepingen. Het studentenhuis is rustig gelegen, echter wel in de buurt van het centrum en centraal station. Het ligt op een steenworp afstand van het centrum, op maximaal 10 minuten fietsafstand van de hoge scholen en zelfs op maar 5 minuten afstand van het van Hall. Het pand bevindt zich in een historisch stukje Leeuwarden. De supermarkt is op loopafstand en het centraal station op maximaal 5 minuten fietsafstand.

Indeling gemeenschappelijk deel

Er is een gezamenlijke ruime, open keuken, een gezamenlijke woonkamer en er zijn twee terrassen. Ook is er een werkplek voor de begeleiding.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Nee

Situering in wijk

Leeuwarden Centrum

Bereikbaarheid

Winkels < 200m
Openbaar vervoer < 200m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en normale begaafdheid

Omschrijving

Mbo, hbo en wo studenten met autisme

Aantal bewoners

7

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Intensief

Verzorging

Enige

Behandeling

Geen

Omschrijving

Jados biedt gespecialiseerde begeleiding aan studenten met autisme. De begeleiding is gericht op het vergroten van je weerbaarheid en zelfredzaamheid. Je leert vaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn voor het succesvol doorlopen van je studie en (op termijn) zelfstandig wonen. We zoeken aansluiting op punten waar jij dat nodig hebt en blijven op de achtergrond, maar wel beschikbaar.

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.