Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Jados Leiden 4&5

Terug naar overzicht

Jados biedt gespecialiseerde ondersteuning voor mensen met autisme bij het vinden en behouden van werk.

Woning

Soort woning

Studio

Omschrijving

Jados Leiden 4 en 5 zijn gevestigd in een groot appartementencomplex. Jados beschikt hier in totaal over 16 zeer ruime studio’s verdeeld over het gebouw. De studio’s hebben een grote woon/slaapkamer, aparte keuken en badkamer met toilet. Tevens hebben alle studio’s een ruim balkon. De werkplek van Jados Leiden 4 en 5 bevindt zich in een ruime studio op de 7e verdieping. Hier kun je ook gebruik maken van een gezamenlijke woonkamer. Het complex beschikt bovendien over een wasserette (een eigen wasmachine is dan ook niet nodig). De kamers worden allemaal gestoffeerd (dus inclusief gordijnen, vloer en geschilderde wanden) opgeleverd.

Het gebouw staat in een rustige wijk. In de nabije omgeving is een klein winkelcentrum. De bushalte is voor de deur.

Indeling gemeenschappelijk deel

Er zal een gemeenschappelijke woonkamer met keuken komen, waar gezamenlijk gegeten kan worden en waar activiteiten gehouden kunnen worden.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Nee

Bereikbaarheid

Winkels < 500m
Openbaar vervoer < 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en normale begaafdheid

Omschrijving

Jados biedt gespecialiseerde ondersteuning voor mensen met autisme bij het vinden en behouden van werk.

Aantal bewoners

11

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Gemiddeld

Verzorging

Enige

Behandeling

Geen

Omschrijving

Werk is belangrijk. Het kan voldoening geven, je kunt jezelf ontwikkelen. Werk zorgt voor daginvulling, sociale contacten en een inkomen. Je voelt je er prettiger door. Zomaar enkele redenen waarom mensen graag werken, maar dit is lang niet voor iedereen vanzelfsprekend.

Ervaar jij ook dat werken of het vinden van een baan niet altijd makkelijk is. Misschien zit je al langere tijd zonder werk, weet je niet wat voor werk je leuk vindt of bij je past of vind je het moeilijk een passende werkplek te vinden. Heb je geen idee waar je moet beginnen. Of loop je vast bij het schrijven van een sollicitatiebrief of tijdens een sollicitatiegesprek bijvoorbeeld uit angst iets verkeerds te zeggen.

Het kan ook zijn dat je al een geschikte werkplek hebt maar dat je moeite hebt met de zaken die hierbij komen kijken. Bijvoorbeeld het werktempo, overzicht houden, contact met je collega’s of gesprekken met je leidinggevende. We zijn er voor zowel de werknemer als de werkgever.

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.