Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Jados Maastricht 1

Terug naar overzicht

Jados biedt gespecialiseerde begeleiding aan studenten met autisme. De begeleiding is gericht op het vergroten van je weerbaarheid en zelfredzaamheid. Je leert vaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn voor het succesvol doorlopen van je studie en (op termijn) zelfstandig wonen.

Woning

Soort woning

Groepswoning

Omschrijving

Jados Maastricht 1 is gevestigd in het oud ziekenhuis van Maastricht in de wijk de Brusselse poort. Op deze locatie is er plek voor 15 studenten. De locatie bevindt zich op de eerste verdieping van het pand, die met de lift toegankelijk is en is geheel gelijkvloers. De locatie bevat 7 studio’s met eigen toilet en douche of bad voorziening. Verder zijn er 8 kamers met 4 douches en 4 toiletten. Er is 1 gezamenlijke keuken met woonkamer, in de keuken is er voor iedere bewoner een afgesloten keukenkastje. Er is 1 gezamenlijke wasruimte waarin een wasmachine en droger staan. Internet is aanwezig en wordt centraal geregeld, de kosten hiervoor zitten in de servicekosten. Zowel de kamers als studio’s zijn gemeubileerd en bevatten de volgende meubels: een 1 persoonsbed, een bureau, een bureau stoel, een 2 persoonsbank, een lamp, een boekenkast en een kledingkast.

De locatie bevindt zich in een rustige wijk in Maastricht met voorzieningen zoals een winkelcentrum en gezondheidscentrum. De locatie ligt dichtbij het stadcentrum van Maastricht, op 10 minuten fietsafstand van de Universiteiten in Maastricht en op 5 minuten fietsafstand van de Zuyd Hogeschool Maastricht.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Nee

Bereikbaarheid

Winkels < 200m
Openbaar vervoer < 200m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en normale begaafdheid

Omschrijving

Mbo, hbo en wo studenten met autisme

Aantal bewoners

11

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Intensief

Verzorging

Enige

Behandeling

Geen

Omschrijving

Jados biedt gespecialiseerde begeleiding aan studenten met autisme. De begeleiding is gericht op het vergroten van je weerbaarheid en zelfredzaamheid. Je leert vaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn voor het succesvol doorlopen van je studie en (op termijn) zelfstandig wonen. We zoeken aansluiting op punten waar jij dat nodig hebt en blijven op de achtergrond, maar wel beschikbaar.

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.