Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Jados Nijmegen 6

Terug naar overzicht

Jados biedt gespecialiseerde begeleiding aan studenten met autisme. De begeleiding is gericht op het vergroten van je weerbaarheid en zelfredzaamheid. Je leert vaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn voor het succesvol doorlopen van je studie en (op termijn) zelfstandig wonen.

Woning

Soort woning

Groepswoning

Omschrijving

Nijmegen 6 is gevestigd in een oud, nostalgisch gebouw dat in 2013 geheel is verbouwd tot een eigentijds wooncomplex. Naast je eigen slaapkamer, kun je gebruik maken van een gezamenlijke badkamer, toilet en woonkeuken. Nijmegen 6 ligt erg centraal in Nijmegen, maar toch in een rustige buurt. Je woont op loopafstand van het station (8 minuten),en centrum (15 minuten). Binnen 20 minuten fietsen ben je bovendien in het bos. Bij het complex kun je gratis parkeren. In de directe omgeving zijn verschillende supermarkten en winkels.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Nee

Bereikbaarheid

Winkels < 500m
Openbaar vervoer < 200m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en normale begaafdheid

Omschrijving

Mbo, hbo en wo studenten met autisme

Aantal bewoners

14

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Zeer intensief

Verzorging

Enige, Gemiddeld, Op basis van ZZP's

Behandeling

Geen

Omschrijving

Jados biedt gespecialiseerde begeleiding aan studenten met autisme. De begeleiding is gericht op het vergroten van je weerbaarheid en zelfredzaamheid. Je leert vaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn voor het succesvol doorlopen van je studie en (op termijn) zelfstandig wonen. We zoeken aansluiting op punten waar jij dat nodig hebt en blijven op de achtergrond, maar wel beschikbaar.

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.