Wonen zonder beperking

Jados Nijmegen 7

Terug naar overzicht

Jados biedt gespecialiseerde ondersteuning voor mensen met autisme bij het vinden en behouden van werk.

Woning

Soort woning

Appartement

Omschrijving

Nijmegen 7 is gevestigd in een oud, nostalgisch gebouw dat in 2013 geheel is verbouwd tot een eigentijds wooncomplex. De woonlocatie bestaat uit meerdere studio’s; één ruimte met daarin een keuken en afzonderlijk een badkamer. De benedenwoningen hebben een klein tuintje. Tevens kan er gebruik gemaakt worden van een gezamenlijke woonkeuken en heeft de begeleiding een aparte werkplek.

De woonlocatie ligt erg centraal in Nijmegen, maar toch in een rustige buurt. Je woont op loopafstand van het station (8 minuten),en centrum (15 minuten). Binnen 20 minuten fietsen ben je bovendien in het bos. Bij het complex kun je gratis parkeren. In de directe omgeving zijn verschillende supermarkten en winkels.

Indeling gemeenschappelijk deel

Daarnaast kun je gebruik maken van een gezamenlijke woonkamer en is er een kantoor waar je terecht kunt met hulpvragen.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Nee

Bereikbaarheid

Winkels < 500m
Openbaar vervoer < 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en normale begaafdheid

Omschrijving

Jados biedt gespecialiseerde ondersteuning voor mensen met autisme bij het vinden en behouden van werk.

Aantal bewoners

13

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Enige, Gemiddeld

Verzorging

Geen, Enige

Behandeling

Geen

Omschrijving

Werk is belangrijk. Het kan voldoening geven, je kunt jezelf ontwikkelen. Werk zorgt voor daginvulling, sociale contacten en een inkomen. Je voelt je er prettiger door. Zomaar enkele redenen waarom mensen graag werken, maar dit is lang niet voor iedereen vanzelfsprekend.

Ervaar jij ook dat werken of het vinden van een baan niet altijd makkelijk is. Misschien zit je al langere tijd zonder werk, weet je niet wat voor werk je leuk vindt of bij je past of vind je het moeilijk een passende werkplek te vinden. Heb je geen idee waar je moet beginnen. Of loop je vast bij het schrijven van een sollicitatiebrief of tijdens een sollicitatiegesprek bijvoorbeeld uit angst iets verkeerds te zeggen.

Het kan ook zijn dat je al een geschikte werkplek hebt maar dat je moeite hebt met de zaken die hierbij komen kijken. Bijvoorbeeld het werktempo, overzicht houden, contact met je collega’s of gesprekken met je leidinggevende. We zijn er voor zowel de werknemer als de werkgever.

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.