Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Jados Tilburg

Terug naar overzicht

Jados biedt gespecialiseerde begeleiding aan studenten met autisme. De begeleiding is gericht op het vergroten van je weerbaarheid en zelfredzaamheid. Je leert vaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn voor het succesvol doorlopen van je studie en (op termijn) zelfstandig wonen.

Woning

Soort woning

Groepswoning

Omschrijving

Het studentenhuis is gevestigd op de benedenverdieping van een studentencomplex. De locatie bestaat uit 6 studentenkamers en gezamenlijke ruimtes als een grote woonkeuken en badkamer. De kamers en woonruimten worden goed onderhouden en zijn rustig gelegen. De kamers zijn allemaal ongeveer even groot; zo’n 16 m2 met aan één zijde ramen. Het studentenhuis is gevestigd direct naast de universiteit van Tilburg in een studentencomplex van Wonen Breburg. Je woont op loopafstand van het station (8 minuten) en de Avans Hogeschool en op fietsafstand van het centrum en de Fontys Hogescholen (25 minuten). Naast het studentenhuis bevindt zich een groot bos. Bij het complex kun je gratis parkeren en in de directe omgeving zijn verschillende supermarkten en winkels.

Indeling gemeenschappelijk deel

  • Gemeenschappelijke eet/woonkamer/keuken.
  • Gemeenschappelijk 3 douches en 3 toiletten
  • Gemeenschappelijke berging.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Nee

Indeling per wooneenheid

Kamers zijn 18 m2

Situering in wijk

Op Steenworp afstand van de Campus staat dit studentenblok voor 165 studenten heel dicht bij de universiteit. De begane grond is in zijn geheel voor bewoners van Stumass. Het is ondanks dat een rustige omgeving.

Bereikbaarheid

Winkels < 500m
Openbaar vervoer < 200m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en normale begaafdheid

Omschrijving

Mbo, hbo en wo studenten met autisme

Aantal bewoners

6

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Intensief

Verzorging

Enige

Behandeling

Geen

Omschrijving

Jados biedt gespecialiseerde begeleiding aan studenten met autisme. De begeleiding is gericht op het vergroten van je weerbaarheid en zelfredzaamheid. Je leert vaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn voor het succesvol doorlopen van je studie en (op termijn) zelfstandig wonen. We zoeken aansluiting op punten waar jij dat nodig hebt en blijven op de achtergrond, maar wel beschikbaar.

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.