Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Jados Utrecht 1, 2 & 4

Terug naar overzicht

Jados biedt gespecialiseerde begeleiding aan studenten met autisme. De begeleiding is gericht op het vergroten van je weerbaarheid en zelfredzaamheid. Je leert vaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn voor het succesvol doorlopen van je studie en (op termijn) zelfstandig wonen.

Woning

Soort woning

Groepswoning

Omschrijving

Onze studentenhuizen Utrecht 1, 2 en 4 zijn gevestigd op de 3e, 4e en 5e verdieping van een groot flatgebouw. Onze woonlocatie Utrecht 5 bevindt zich op de 2e verdieping.

Ieder studentenhuis bestaat uit 2 gangen met ieders een gezamenlijke woonkamer/keuken waar je samen met 5 andere bewoners gebruik van kunt maken. De lichte kamers variëren in grootte van ongeveer 11 m2 tot 13 m2. Badkamer en toilet deel je met één andere huisgenoot. Op iedere gang heeft ook de begeleiding een werkplek. Doordat de 3 studentenhuizen bij elkaar zitten, is er veel contact mogelijk met andere studenten. Er worden regelmatig (vrijblijvende) gezamenlijke activiteiten gedaan.

Indeling gemeenschappelijk deel

Grote gezamenlijke woonruimte per blok met een keuken. Hierin zullen gemeenschappelijke activiteiten plaatsvinden.

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Nee

Situering in wijk

het is een gebouw met 7 verdiepingen. Het gebouw grenst aan park Transwijk.

Bereikbaarheid

Winkels < 200m
Openbaar vervoer < 200m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en normale begaafdheid

Omschrijving

Mbo, hbo en wo studenten met autisme

Aantal bewoners

6

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Intensief

Verzorging

Enige

Behandeling

Geen

Omschrijving

Jados biedt gespecialiseerde begeleiding aan studenten met autisme. De begeleiding is gericht op het vergroten van je weerbaarheid en zelfredzaamheid. Je leert vaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn voor het succesvol doorlopen van je studie en (op termijn) zelfstandig wonen. We zoeken aansluiting op punten waar jij dat nodig hebt en blijven op de achtergrond, maar wel beschikbaar.

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.