Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Jados Utrecht 3

Terug naar overzicht

Jados biedt gespecialiseerde begeleiding aan studenten met autisme. De begeleiding is gericht op het vergroten van je weerbaarheid en zelfredzaamheid. Je leert vaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn voor het succesvol doorlopen van je studie en (op termijn) zelfstandig wonen.

Woning

Soort woning

Groepswoning

Omschrijving

Jados Utrecht 3 is gevestigd op de 13e verdieping van een studentencomplex, waar meerdere studentenhuizen gevestigd zijn. Het heeft 7 studentenkamers ter grootte van 13 m2 en een gedeelde keuken en badkamer. De badkamer bevat twee douches, een toilet, een urinoir, wasmachine en een droger. Daarnaast is er een kantoor/woonkamer waar de begeleiding werkt en gesprekken plaatsvinden. In het weekend en in avonden is het kantoor een gezamenlijke woonkamer waar je een spelletje kunt doen, samen tv kunt kijken of een praatje kunt maken met huisgenoten.

Met de bus ben je binnen 10 minuten op centraal station Utrecht, met de fiets doe je er 10 tot 15 minuten over. Dit geldt ook voor Utrecht Science Park/de Uithof. Binnen 5 minuten fietsen zit je in centrum van Utrecht. De dichtstbijzijnde supermarkt zit op 5 minuten loopafstand.

Indeling gemeenschappelijk deel

Grote gezamenlijke woonruimte per blok met een keuken. Hierin zullen gemeenschappelijke activiteiten plaatsvinden.

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Nee

Situering in wijk

het is een gebouw met 7 verdiepingen. Het gebouw grenst aan park Transwijk.

Bereikbaarheid

Winkels < 200m
Openbaar vervoer < 200m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en normale begaafdheid

Omschrijving

Mbo, hbo en wo studenten met autisme

Aantal bewoners

6

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Gemiddeld, Intensief

Verzorging

Enige

Behandeling

Geen

Omschrijving

Jados biedt gespecialiseerde begeleiding aan studenten met autisme. De begeleiding is gericht op het vergroten van je weerbaarheid en zelfredzaamheid. Je leert vaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn voor het succesvol doorlopen van je studie en (op termijn) zelfstandig wonen. We zoeken aansluiting op punten waar jij dat nodig hebt en blijven op de achtergrond, maar wel beschikbaar.

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.