Wonen zonder beperking

Jados Utrecht 5

Terug naar overzicht

Jados biedt gespecialiseerde ondersteuning voor mensen met autisme bij het vinden en behouden van werk.

Woning

Soort woning

Appartement

Omschrijving

Onze woonlocatie in Utrecht is gevestigd op de 2e verdieping van een groot flatgebouw. Onze studentenhuizen Utrecht 1, 2 en 4 zijn gevestigd op de 3e, 4e en 5e verdieping van dit gebouw.

Utrecht 5 bestaat uit ruim opgezette, lichte studio’s (tussen de 25 en 30 m2) met een ruime badkamer. Daarnaast kan er gebruik gemaakt worden van een gezamenlijke woonkamer. Tevens is er een werkplek voor de begeleiding.

De flat is gelegen naast Park Transwijk. Er is een groot winkelcentrum om de hoek. Het centrum en station ligt op 10 tot 15 minuten fietsen. Er is een goede bus- en tramverbinding.

Indeling gemeenschappelijk deel

Er is een gemeenschappelijke woonkamer met keuken, waar gezamenlijk gegeten kan worden en waar activiteiten gehouden kunnen worden.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Nee

Bereikbaarheid

Winkels < 200m
Openbaar vervoer < 200m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en normale begaafdheid

Omschrijving

Jados biedt gespecialiseerde ondersteuning voor mensen met autisme bij het vinden en behouden van werk.

Aantal bewoners

10

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Gemiddeld

Verzorging

Enige

Behandeling

Geen

Omschrijving

Werk is belangrijk. Het kan voldoening geven, je kunt jezelf ontwikkelen. Werk zorgt voor daginvulling, sociale contacten en een inkomen. Je voelt je er prettiger door. Zomaar enkele redenen waarom mensen graag werken, maar dit is lang niet voor iedereen vanzelfsprekend.

Ervaar jij ook dat werken of het vinden van een baan niet altijd makkelijk is. Misschien zit je al langere tijd zonder werk, weet je niet wat voor werk je leuk vindt of bij je past of vind je het moeilijk een passende werkplek te vinden. Heb je geen idee waar je moet beginnen. Of loop je vast bij het schrijven van een sollicitatiebrief of tijdens een sollicitatiegesprek bijvoorbeeld uit angst iets verkeerds te zeggen.

Het kan ook zijn dat je al een geschikte werkplek hebt maar dat je moeite hebt met de zaken die hierbij komen kijken. Bijvoorbeeld het werktempo, overzicht houden, contact met je collega’s of gesprekken met je leidinggevende. We zijn er voor zowel de werknemer als de werkgever.

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.