Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Jados Wageningen

Terug naar overzicht

Jados biedt gespecialiseerde begeleiding aan studenten met autisme. De begeleiding is gericht op het vergroten van je weerbaarheid en zelfredzaamheid. Je leert vaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn voor het succesvol doorlopen van je studie en (op termijn) zelfstandig wonen.

Woning

Soort woning

Groepswoning

Omschrijving

Wageningen 1 bestaat uit twee naast elkaar gelegen woningen. Ieder huis heeft een eigen badkamer en keuken en grote, lichte kamers. De eetkamer en woonkamer worden gedeeld tussen de bewoners van de twee woningen. De gedeelde tuin verbindt de woningen met elkaar.

Het studentenhuis staat een rustige woonwijk maar wel in een rij met andere studentenhuizen. De bus verbinding naar de Universiteit, Hogeschool en station Ede-Wageningen is aan het einde van de straat. Supermarkt en centrum zijn op loop/fiets afstand.

Indeling gemeenschappelijk deel

woonkamer/eetkamer/twee keukens Gemeenschappelijke berging en achtertuin.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Ja

Situering in wijk

Nieuw Kortenoord

Bereikbaarheid

Winkels < 200m
Openbaar vervoer < 200m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en normale begaafdheid

Omschrijving

Mbo, hbo en wo studenten met autisme

Aantal bewoners

9

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Enige, Intensief

Verzorging

Enige

Behandeling

Geen

Omschrijving

Jados biedt gespecialiseerde begeleiding aan studenten met autisme. De begeleiding is gericht op het vergroten van je weerbaarheid en zelfredzaamheid. Je leert vaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn voor het succesvol doorlopen van je studie en (op termijn) zelfstandig wonen. We zoeken aansluiting op punten waar jij dat nodig hebt en blijven op de achtergrond, maar wel beschikbaar.

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.