Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Jados Zwolle

Terug naar overzicht

Jados biedt gespecialiseerde begeleiding aan studenten met autisme. De begeleiding is gericht op het vergroten van je weerbaarheid en zelfredzaamheid. Je leert vaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn voor het succesvol doorlopen van je studie en (op termijn) zelfstandig wonen.

Woning

Soort woning

Groepswoning

Omschrijving

Zwolle 1, 2 en 3 zijn onder hetzelfde dak, maar wel gescheiden, gehuisvest. Zwolle 1 bestaat uit een woonkamer, keuken, twee badkamers, een ruime binnenplaats en voldoende mogelijkheid om buiten te zitten. Het huis heeft 12 slaapkamers en er is een schuur. Ook is er een werkplek voor de begeleiding.

Het studentenhuis staat in een rustige woonwijk, met een klein maar volledig winkelcentrum op 100 meter afstand . Met de fiets ben je in 15 minuten in het centrum en op het NS station. Naar de scholen is het 10 tot 15 minuten fietsen. Met 2 minuten lopen ben je bij de bushalte richting centrum en station.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Nee

Bereikbaarheid

Winkels < 200m
Openbaar vervoer < 200m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en normale begaafdheid

Omschrijving

Mbo, hbo en wo studenten met autisme

Aantal bewoners

7

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Gemiddeld, Intensief

Verzorging

Enige, Gemiddeld

Behandeling

Geen

Omschrijving

Jados biedt gespecialiseerde begeleiding aan studenten met autisme. De begeleiding is gericht op het vergroten van je weerbaarheid en zelfredzaamheid. Je leert vaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn voor het succesvol doorlopen van je studie en (op termijn) zelfstandig wonen. We zoeken aansluiting op punten waar jij dat nodig hebt en blijven op de achtergrond, maar wel beschikbaar.

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.