Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Jados Zwolle woonlocatie

Terug naar overzicht

Jados biedt gespecialiseerde ondersteuning voor mensen met autisme bij het vinden en behouden van werk.

Woning

Omschrijving

Zwolle 1, 2 en 3 zijn onder hetzelfde dak, maar wel gescheiden, gehuisvest. Zwolle 3 bestaat uit in totaal 8 ruime studio’s. Daarnaast kun je gebruik maken van een gezamenlijke woonkamer en is er een kantoor voor de begeleiding. De studio’s bevinden zich zowel op de begane grond als op de eerste verdieping.

De locatie staat in een rustige woonwijk, met een klein maar volledig winkelcentrum op 100 meter afstand. Met de fiets ben je in 15 minuten in het centrum en op het NS station. Naar de scholen is het 10 tot 15 minuten fietsen. Met 2 minuten lopen ben je bij de bushalte richting centrum en station.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Nee

Bereikbaarheid

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en normale begaafdheid

Omschrijving

Jados biedt gespecialiseerde ondersteuning voor mensen met autisme bij het vinden en behouden van werk.

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie. (neem voor informatie over de wachtlijst contact op met de organisatie).

Begeleiding

Gemiddeld, Intensief

Verzorging

Geen, Enige

Behandeling

Geen

Omschrijving

Werk is belangrijk. Het kan voldoening geven, je kunt jezelf ontwikkelen. Werk zorgt voor daginvulling, sociale contacten en een inkomen. Je voelt je er prettiger door. Zomaar enkele redenen waarom mensen graag werken, maar dit is lang niet voor iedereen vanzelfsprekend.

Ervaar jij ook dat werken of het vinden van een baan niet altijd makkelijk is. Misschien zit je al langere tijd zonder werk, weet je niet wat voor werk je leuk vindt of bij je past of vind je het moeilijk een passende werkplek te vinden. Heb je geen idee waar je moet beginnen. Of loop je vast bij het schrijven van een sollicitatiebrief of tijdens een sollicitatiegesprek bijvoorbeeld uit angst iets verkeerds te zeggen.

Het kan ook zijn dat je al een geschikte werkplek hebt maar dat je moeite hebt met de zaken die hierbij komen kijken. Bijvoorbeeld het werktempo, overzicht houden, contact met je collega’s of gesprekken met je leidinggevende. We zijn er voor zowel de werknemer als de werkgever.

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.