Wonen zonder beperking

Jozefklooster

Terug naar overzicht

De cliënten van het Jozefklooster verblijven tijdelijk in locatie "Klein Stameren". Dit ligt vlak achter het pand Jozefklooster aan het Jagerspad.

Woning

Soort woning

Studio

Omschrijving

De cliënten groep woont tijdelijk in het pand "Klein Stameren".

Indeling gemeenschappelijk deel

We worden begeleid vanuit ons eigen appartement en vanuit één van de twee woonkamers. In de woonkamer ontmoet je medebewoners. We eten er ook samen en doen allerlei activiteiten

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Ja

Indeling per wooneenheid

Elke cliënt heeft een slaapkamer met gedeeld sanitair op de begane grond.

Situering in wijk

Klein Stameren ligt aan een lommerrijke laan in Driebergen. Lommerijk betekent dat er veel schaduw is vanwege de bomen en bladeren. We zitten op loopafstand van de oude dorpskern. Er is een knusse binnentuin.

Bereikbaarheid

Winkels < 500m
Openbaar vervoer < 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en verstandelijke beperking, Epilepsie, Gedragsproblemen, Verstandelijke beperking

Omschrijving

De cliënten van het Jozefklooster verblijven tijdelijk in locatie "Klein Stameren". Dit ligt vlak achter het pand Jozefklooster aan het Jagerspad.

Aantal bewoners

10

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Op basis van ZZP's

Verzorging

Op basis van ZZP's

Behandeling

Op basis van ZZP's

Omschrijving

Alle bewoners hebben een matige tot lichte verstandelijke beperking. Zij worden begeleid vanuit hun eigen appartement en vanuit één van de twee woonkamers. In de woonkamer kun je de medebewoners ontmoeten. Zij eten ook samen en doen allerlei activiteiten.

Je hebt te maken met vaste begeleiders. Die zijn betrokken en professioneel. Ze ondersteunen jou precies waar jij het nodig hebt. Over de ondersteuning maken we samen met jou duidelijke afspraken. Die schrijven we op in het ondersteuningsplan.

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.