Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Kalandermolen 40

Terug naar overzicht

Op Kalandermolen 40 wonen volwassenen met een matig tot ernstig meervoudige beperking. De bewoners hebben allerlei uiteenlopende beperkingen zoals autisme en lichamelijke beperkingen. Veilig en comfortabel wonen Je krijgt hier een veilige en gezellige woonplek, waar jij je thuis mag voelen. Ov...

Woning

Soort woning

Groepswoning

Omschrijving

De kalandermolen 40 is een woning met 3 verdiepingen met 9 slaapkamers en 3 badkamers en een gezamenlijke ruime huiskamer. De huiskamer is sfeervol ingericht en er is een afgesloten tuin. Je krijgt een eigen slaapkamer. De begane grond is drempelvrij, er is geen lift aanwezig.

Indeling gemeenschappelijk deel

Gezamenlijke woonkamer, tuin en keuken.

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Ja

Indeling per wooneenheid

Eigen slaapkamer.

Situering in wijk

De Kalandermolen 40 is gelegen in een woonwijk vlakbij een winkelcentrum. In de direct omgeving bevinden zich een groot meer, een park en een manege.

Bereikbaarheid

Winkels > 500m
Openbaar vervoer < 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Epilepsie, Lichamelijke beperking, Meervoudige beperking, Verstandelijke beperking

Omschrijving

Op Kalandermolen 40 wonen volwassenen met een matig tot ernstig meervoudige beperking. De bewoners hebben allerlei uiteenlopende beperkingen zoals autisme en lichamelijke beperkingen. Veilig en comfortabel wonen Je krijgt hier een veilige en gezellige woonplek, waar jij je thuis mag voelen. Overdag ga je naar dagbesteding om daarna op deze woonplek thuis te komen. We stimuleren wat jezelf kan en accepteren waar je minder sterk in bent, bijvoorbeeld je mee laten helpen in het huishouden of begeleiden in je algemeen dagelijks leven enzovoort. Je voelt je hier veilig en kan jezelf zijn, de regie over je eigen leven heb je zelf in handen. Jij bepaalt, als begeleiding kunnen we jou hierin begeleiden waar nodig is. Ook doen we regelmatig leuke activiteiten met zijn allen of met een kleiner groepje. Kortom; hier kan jij op een fijne, veilige manier samenleven. De bewoners hebben de leeftijd tussen 18 en 55 jaar.

Aantal bewoners

8

Open plaatsen

1 (neem voor informatie over de wachtlijst contact op met de organisatie).

Begeleiding

Gemiddeld

Verzorging

Gemiddeld

Behandeling

Gemiddeld

Omschrijving

ZZP 5, 6 en 8

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.