Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Kamers Noudri Zorg in 's-Hertogenbosch

Terug naar overzicht

Eengezinswoning samen met 3 anderen, woonbegeleiding met sport als middel. Gemeubileerde kamer voor jezelf. Badkamer, woonkamer en keuken deel je met de andere bewoners.

Woning

Soort woning

Eengezinswoning

Omschrijving

Mooi ingericht eengezinswoning en centraal gelegen tussen 2 winkelcentrums. Je hebt je eigen gemeubileerde kamer en deelt samen met de andere bewoners de keuken, badkamer en woonkamer. De garage is omgebouwd naar een waskamer. Met lekker weer kun je ook gebruik maken van onze mooie grote achtertuin.

Indeling gemeenschappelijk deel

Woonkamer, keuken, badkamer, waskamer en achtertuin.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Ja

Indeling per wooneenheid

Begane grond: Waskamer, slaapkamer en tuin 1ste verdieping: Woonkamer en keuken 2de verdieping: slaapkamers en badkamer

Situering in wijk

2 winkelcentrums in een straal van 500 meter en centrum/station op 10-15 minuten fiets afstand.

Bereikbaarheid

Winkels < 500m
Gezondheidscentrum < 500m
Openbaar vervoer < 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Gedragsproblemen, Licht verstandelijke beperking, Psychische beperking

Omschrijving

Wil je graag zelfstandig wonen en ben je 18 jaar of ouder, maar is de stap hiervoor net iets te groot?
NoudriZorg biedt wonen onder begeleiding aan als je een indicatie hebt vanuit de WMO of een WLZ-PGB. Midden in Den Bosch kun je in een ruim woonhuis samen met een aantal andere (jong) volwassenen onder begeleiding wonen. Van ’s ochtends tot ’s avonds is er begeleiding aanwezig waar je – indien nodig – op terug kunt vallen. Daarnaast is er natuurlijk altijd begeleiding 24 uur per dag bereikbaar. Er is in deze woning plek voor vier (jong) volwassenen.

Helemaal in jouw tempo en afgestemd op jouw situatie starten we met de begeleiding. We leggen de focus op jouw doel en proberen dit doel samen te bereiken. We zijn daarin flexibel en kunnen meeveren met wat jij op dat moment nodig hebt. Wij werken niet met standaard vragenlijsten en methodieken maar zoeken juist de afstemming met elkaar naar een route die jou helpt je doelen te bereiken. Tegelijk dagen we je uit om grenzen te onderzoeken en te verleggen. Ons accent ligt op leren en ontwikkelen. We steunen jou om meer uit jezelf te halen en om beter toegerust te zijn voor alle vragen die het alledaagse leven van mensen vraagt. In een goede mix tussen het veranderen van belemmerende omstandigheden en het leren omgaan met uitdagingen en stress.


Wij onderscheiden ons van andere hulpverleners door onze visie op sport en beweging. We zien sport namelijk als een belangrijk middel om in te zetten bij het werken aan jouw uiteindelijke doel. Fysieke trainingen kunnen we, als jij hiervoor open staat, inzetten om aan jouw doelen en wensen te werken. Meerdere aspecten komen door middel van sport aan het licht, zoals het vergroten van je zelfvertrouwen, opkomen voor jezelf maar ook controle hebben over je eigen emoties of om je simpelweg beter te voelen. Weerbaar en veerkrachtig worden, kort gezegd.


Ondanks onze visie op sport willen we graag benadrukken dat dit geen must is. Nogmaals: we leggen de focus op jouw doel en we vinden het daarom belangrijk dat we dit op een manier doen die bij je past.

Aantal bewoners

4

Open plaatsen

1 (wachtlijst van toepassing).

Begeleiding

Gemiddeld

Verzorging

Gemiddeld

Behandeling

Geen

Omschrijving

Begeleiding ochtend van 10.00 - 13.00 uur
Middag van 15.30 - 21.00 uur

Buiten deze tijden is er een 24 uurs bereikbaarheidsdienst aanwezig.

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.