Wonen zonder beperking

Kinderwoonvorm de Daniel / Eigen-Wijs

Terug naar overzicht

Woning

Soort woning

Overige woning

Omschrijving

Stichting De Driestroom heeft de Daniëlskerk in de wijk Heseveld in Nijmegen geschikt gemaakt voor kinderen en jongeren om te wonen en dagelijks te verblijven.

Indeling gemeenschappelijk deel

Groep Eigen-Wijs bevindt zich op de 1e etage van het gebouw. Er zijn aparte woon/slaapkamers en een gezamenlijke woonkamer.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Ja

Indeling per wooneenheid

Voor iedere jongere is er een HAT-eenheid met eigen woon-slaapkamer met keukenblok, douche en toilet.

Situering in wijk

De woonvorm staat midden in de woonwijk Heseveld in Nijmegen. In de buurt zijn winkels, parken, een zwembad en het openbaar vervoer is op loopafstand.

Bereikbaarheid

Winkels < 500m
Openbaar vervoer < 200m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en verstandelijke beperking, Epilepsie, Psychische beperking, Verstandelijke beperking

Omschrijving

De Daniel is een kerkgebouw dat verbouwd is voor verschillende woon-en dagactiviteiten. De groep Eigen-Wijs bevindt zich op de 1e etage van het gebouw en biedt 24-uurs begeleiding. Om hier te wonen is minimaal een indicatie ZZP-VG 3 nodig. De woonvorm biedt behandeling met verblijf en heeft de BOPZ-erkenning.

Aantal bewoners

12

Open plaatsen

1

Begeleiding

Gemiddeld

Verzorging

Gemiddeld

Behandeling

Gemiddeld

Omschrijving

Binnen de groep Eigen-Wijs richt het begeleidingsdoel zich op het ondersteunen en begeleiden van de jongeren. Er wordt getracht een veilige woon-en leefomgeving te creeeren. Daarnaast worden jongeren gestimuleerd en begeleid om (nieuwe) vaardigheden aan te leren of te behouden.

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.