Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

De Klarinet heeft appartementen voor bewoners vanaf 24 jaar die zelfstandig willen wonen in een gezellige woonwijk. De begeleiding heeft ervaring met het begeleiden van mensen met een licht verstandelijke beperking en eventuele gedragsproblemen.

Woning

Soort woning

Appartement

Omschrijving

De Klarinet bestaat uit twee woningen die ieder verdeeld zijn in drie appartementen. Aan de voorkant en aan de achterkant van de woningen vind je een gemeenschappelijke tuin. Een appartement in de Klarinet heeft een huiskamer met keukenblok, een slaapkamer en een badkamer met wc, wastafel, douche en aansluiting voor de wasmachine. Iedere bewoner heeft een eigen schuur. De appartementen bevinden zich op de begane grond, de eerste verdieping en één appartement heeft de woonkamer op zolder en de slaapkamer en badkamer op de eerste verdieping. Het kantoor van de begeleiding is gevestigd op de zolder van een van de woningen.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Ja

Indeling per wooneenheid

Een appartement heeft een huiskamer met keukenblok, een badkamer met wc, wastafel, douche en wasmachine-aansluiting en een slaapkamer.

Situering in wijk

De woning ligt midden in een woonwijk in Oud Beijerland. Er bevind zich een supermarkt in de buurt en het dorp is op fietsafstand. Dagbesteding van Zuidwester ligt op loopafstand. Binnen Oud Beijerland zijn verschillende vrijetijdbestedingen zoals een eetcafé of een soos, maar ook verschillende sporten. Deze zijn te bereiken op de fiets of met aangepast vervoer.

Bereikbaarheid

Winkels > 500m
Openbaar vervoer > 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Gedragsproblemen, Licht verstandelijke beperking

Omschrijving

In de Klarinet wonen zes bewoners in de leeftijd van 25 tot 35 jaar. Allemaal wonen ze zo zelfstandig mogelijk. Vanaf 13.00 uur is er begeleiding aanwezig. De begeleiders ondersteunen de bewoners als dat nodig is. Overdag gaan de bewoners naar verschillende dagbestedingslocaties. De begeleiding heeft ervaring met het begeleiden van mensen met een licht verstandelijke beperking en eventuele gedragsproblemen.

Aantal bewoners

6

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Intensief, Op basis van ZZP's

Verzorging

Enige, Op basis van ZZP's

Behandeling

Enige, Gemiddeld, Op basis van ZZP's

Omschrijving

Begeleiders ondersteunen hen in de zorgvraag, naast het aanleren van praktische vaardigheden en het aanleren van gedrag, normen en waarden.

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.