Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Klein Lourdes

Terug naar overzicht

In het statige pand aan de Kloosterstraat 10 in Tienray, dat ooit werd gebouwd als klooster, verzorgt de Zorg van Toen woonzorg voor ouderen. ''Klein Lourdes” kreeg naar de bijnaam van Tienray de enige plaats in Nederland met een officiële Lourdes-grot, verhuren wij 35 luxe appartementen.

Woning

Soort woning

Studio

Omschrijving

De woningen zijn allemaal gerenoveerde appartementen met een eigen (aangepaste) badkamer.
Elke kamer is voorzien van eigen wifinetwerk, televisie, telefoon (nummer kunt u vanuit huis mee porteren) en een alarmbel.
De tijdelijke kamers zijn modieus ingericht en van alle gemakken voorzien.

Indeling gemeenschappelijk deel

Een aantrekkelijke woonomgeving en liefdevolle zorg en aandacht zijn belangrijk maar uw welzijn is minstens zo belangrijk. Doe-activiteiten van bewegen tot appeltaart bakken en ook spelactiviteiten zoals kaarten, bingo en gezelschapsspelletjes staan regelmatig op het programma.
De locatie beschikt over een schitterende woonkamer waar de bewoner met elkaar 7 dagen per week activiteiten aangeboden krijgen.

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Ja

Situering in wijk

Het voormalige klooster is het startpunt van verschillende historische wandelingen in de omgeving en het bekende Pieterpad. Met onze bewoners maken we leuke uitstapjes zoals naar het toeristische plaatsje Arcen. En voor onze fietsende bewoners is er het schitterende natuurgebied Maasduinen en Peel aan de Maas.

Bereikbaarheid

Winkels < 200m
Gezondheidscentrum < 500m
Openbaar vervoer < 200m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Auditieve of communicatieve beperking, Chronische ziekte, Dementie, Gedragsproblemen, Lichamelijke beperking, Meervoudige beperking, Overig, Psychische beperking, Zintuiglijke beperking

Omschrijving

Het leven in een gemeenschap draait om ‘’samen zijn’’, een plek waar u zich veilig voelt, uzelf kan zijn en we omzien naar elkaar.
U kunt bij ons rekenen op kundige en liefdevolle ouderenzorg, uitgevoerd door onze enthousiaste zorgprofessionals. Samen zijn, veiligheid en geborgenheid staan bij ons hoog in het vaandel. De geboden ouderenzorg loopt uiteen van verzorging tot intensieve verpleging en behandeling. De zorg is altijd nabij, u kunt 24 uur per dag, 7 dagen per week, een beroep doen op onze zorgmedewerkers en u ontvangt een persoonlijk alarmeringssysteem. Zo kunt u oud worden zoals u dat wenst en op een plek waar u zich veilig voelt.

Aantal bewoners

35

Open plaatsen

25 (neem voor informatie over de wachtlijst contact op met de organisatie).

Begeleiding

Enige, Gemiddeld, Intensief, Zeer intensief, Op basis van ZZP's

Verzorging

Enige, Gemiddeld, Intensief, Zeer intensief, Op basis van ZZP's

Behandeling

Enige, Gemiddeld

Omschrijving

De Zorg van Toen wil met Residentie Klein Lourdes hoogwaardige zorg en services aanbieden passend in een omgeving waar u graag wilt wonen. Bij een goed leven hoort ook lekker eten. In de voormalige oude kapel waar de nonnen destijds hun gebed deden, is nu een sfeervol restaurant gevestigd. U kunt hier als bewoner genieten van uw maaltijden maar ook van een kopje koffie, een hapje en een drankje. Waar mogelijk worden eerlijke streekproducten uit Limburg gebruikt.

Een mooie woonomgeving, professionele zorg en veel aandacht voor het welzijn van onze bewoners zijn belangrijke speerpunten. Wij bieden hiermee een alternatief voor de reguliere verzorgings- en verpleeghuiszorg en de thuiszorg. U woont in uw eigen appartement in een sfeervolle locatie. Met de gewenste zorg binnen handbereik en aandacht voor de grote én kleine dingen die het leven de moeite waard maken.

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.