Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Kostverloren

Terug naar overzicht
Logo Zideris eigenzinnige zorg

Kostverloren is een 24 uurs zorg woonlocatie van Zideris in Veenendaal. Hier kun je wonen als je begeleiding nodig hebt.

Woning

Soort woning

Appartement

Omschrijving

Welkom op de Kostverloren. Deze woning ligt in een sfeervolle straat dichtbij het centrum van Veenendaal. Als je bij Kostverloren komt wonen, dan krijg je een eigen appartement. Je hebt een woonkamer met een open keuken, een aparte slaapkamer en een badkamer met douche en toilet. In de tuin kun je andere bewoners ontmoeten. Je hoeft dus niet alleen te zijn, want in de gemeenschappelijke ruimtes is er altijd wel iemand in voor een spelletje of een gezellig gesprek. Als je op de benedenverdieping woont, heb je zelfs een eigen voordeur naar buiten toe.

Indeling gemeenschappelijk deel

Er is een gemeenschappelijke woonkamer, keuken en tuin. s Avonds kun je aanschuiven voor het eten, en je kunt natuurlijk ook helpen met het koken van de avondmaaltijd.

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Ja

Indeling per wooneenheid

Elke bewoner heeft een eigen appartement, met aparte badkamer en een keukenblok.

Situering in wijk

De woning ligt in een sfeervolle straat dichtbij het centrum van Veenendaal. Alle winkels in het centrum van Veenendaal zijn op loopafstand bereikbaar. De bus stopt op loopafstand. Het station ligt op 1,5 km van de woning.

Bereikbaarheid

Winkels < 500m
Gezondheidscentrum > 500m
Openbaar vervoer < 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en verstandelijke beperking, Gedragsproblemen, Licht verstandelijke beperking, Psychische beperking, Verstandelijke beperking

Omschrijving

Bij Kostverloren zijn altijd begeleiders aanwezig. 24 uur per dag krijg je de hulp die nodig is. We vinden het wel belangrijk dat je zoveel mogelijk zelf doet en zelf beslist. We zorgen er dan ook voor dat je je leven zo zelfstandig mogelijk kunt leiden. Dat doen we door samen met jou te ontdekken welke dingen jouw dag geweldig maken, en je alle ruimte en hulp te bieden om die dingen te doen. Om de gewenste ondersteuning te bieden is het nodig dat je beschikt over een WLZ VG indicatie 4, 5, of 6.

Aantal bewoners

8

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Op basis van ZZP's

Verzorging

Op basis van ZZP's

Behandeling

Op basis van ZZP's

Omschrijving

Op Kostverloren wordt persoonsgerichte begeleiding gegeven, zowel individueel als in groepsverband. Op individueel gebied wordt er o.a. gewerkt aan de eigen doelen en gekeken waarin iemand zich kan ontwikkelen, het opdoen of onderhouden van vaardigheden, het (leren) eigen keuzes kunnen maken en wordt er gewerkt aan (meer) zelfredzaamheid. De begeleidingsmethodiek is Gentle Teaching.

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.