Wonen zonder beperking

Kostverloren

Terug naar overzicht

Woning

Soort woning

Groepswoning

Omschrijving

De woning ligt in een sfeervolle straat dichtbij het centrum van Veenendaal. De benedenverdieping is aangepast voor rolstoelgebruikers.

Indeling gemeenschappelijk deel

De woning heeft 3 verdiepingen. Er is een gezamenlijke huiskamer, douche, toiletten (waarvan 1 invalide toilet) en een aparte badkamer. De benedenverdieping is geschikt voor clienten die een rolstoel gebruiken.

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Ja

Indeling per wooneenheid

Elke client heeft een eigen kamer.

Situering in wijk

De woning ligt in een sfeervolle straat dichtbij het centrum van Veenendaal. Alle winkels in het centrum van Veenendaal zijn op loopafstand bereikbaar. De bus stopt op loopafstand. Het station ligt op 1,5 km van de woning.

Bereikbaarheid

Winkels > 500m
Openbaar vervoer > 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en verstandelijke beperking, Licht verstandelijke beperking, Verstandelijke beperking

Omschrijving

Kostverloren is een kleinschalige en goed uitgeruste woning voor clienten die behoefte hebben aan zelfstandigheid met steun van de begeleiders in nabijheid. De woning is voor volwassenen, met verschillende ontwikkelingsniveaus. Om de gewenste ondersteuning te bieden is het nodig dat de client beschikt over een zorgzwaartepakket VG04-VG05 of VG06

Aantal bewoners

12

Open plaatsen

2 (neem voor informatie over de wachtlijst contact op met de organisatie).

Begeleiding

Op basis van ZZP's

Verzorging

Op basis van ZZP's

Behandeling

Op basis van ZZP's

Omschrijving

De begeleiding is gericht op uiteenlopende begeleidings- en ontwikkelingsvragen van clienten die in zijn/haar individueel ontwikkelingsplan (IOP) zijn opgenomen. De begeleidingsmethodiek is Gentle Teaching.

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.