Naar inhoud Naar navigatie

Ga terug

Print

Locatie Eindhoven, DeSeizoenen, woon-werkgemeenschap

Algemeen

Locatie Eindhoven, DeSeizoenen, woon-werkgemeenschap
Genneperweg 142, 169, 171
5644RS Eindhoven
Telefoonnummer:
0485-388769 bgg 06-48138991
Zorgaanbieder:
DeSeizoenen

Doelgroep

Soort beperking
Verstandelijk, Meervoudig, Epilepsie, Autisme en verstandelijk
Omschrijving

Locatie Gennep te Eindhoven, heeft op dit moment in het Voermanshuis, plek voor een jongeman met een lichte/matige verstandelijke beperking. De locatie is een kleinschalige woon en werkgemeenschap waar het dagelijks werk voor iedereen vanzelfsprekend is. Ieder doet er wat hij/zij kan, voor de een is dat meebeleven en voor de ander daadwerkelijk meewerken. Maar hoe dan ook, het gaat om te zorgen voor de ander/de wereld om je heen en een zinvolle betekenis ervaren. Je wordt dan ook echt gemist wanneer je er niet bent.
Je ondersteuningsvraag verdwijnt vanzelf wat meer naar de achtergrond.
In het woonhuis zijn veiligheid en een echt thuisgevoel de belangrijkste ingrediënten waardoor je kunt zijn wie je bent. We ondersteunen mensen om zich naar vol vermogen te ontplooien en werken daarbij vanuit en antroposofische inspiratie.
Gelijkwaardigheid, tegenwoordigheid van geest en dienstbaarheid, zijn de grondwaarden binnen DeSeizoenen, de organisatie waarbij we aangesloten zijn.

Leeftijd
  • 18 tot 24 jaar
  • 24 tot 55 jaar
Geslacht
gemengd
Aantal bewoners
21
Open plaatsen
1
Getoonde informatie onjuist?

Tip

Is de informatie die u hier ziet onjuist? Of is de woning of open plaats niet beschikbaar? Tip dan de betreffende organisatie.
  • *
  • *
  • *

* dit is een verplicht veld

Hoe wij omgaan met uw privacy.

Ondersteuning

Begeleiding
Op basis van ZZP’s
Verzorging
Op basis van ZZP’s
Behandeling
Op basis van ZZP’s
Omschrijving

Je hebt dan misschien een beperking maar je bént het niet. Je wilt jezelf, net als ieder ander, zo goed mogelijk ontwikkelen en zoveel mogelijk jezelf zijn, jezelf worden. En waar kan dat beter dan op een plek waar jij je thuis voelt? Vandaar dat onze woonvoorzieningen voor volwassenen met een ontwikkelingsstoornis een huiselijke, gezellige en warme sfeer hebben. In kleine, gemengde groepen woon je samen met anderen. Samen met je huisgenoten geef je vorm aan het wonen. Het is immers jullie thuis. Natuurlijk zal de medewerker ondersteuning bieden, maar dingen worden je niet onnodig uit handen genomen. Je leeft er gelijkwaardig aan elkaar, vervult je huishoudelijke taken en je doet, individueel of gemeenschappelijk, je eigen ding in je eigen vrije tijd.
Op onze locatie hebben we 4 woonhuizen, variërend van groepswonen met accent op begeleiding en groeien naar meer zelfstandigheid en wonen waar het accent meer op de verzorging en ondersteuning gericht

Woning

Type aanbieder
WLZ erkende zorg aanbieder
Soort woning
groepswoning
Algemene beschrijving

De woonhuizen en werkgebieden zijn gelegen in de Genneper parken een mooie groene, landelijke omgeving in de stad Eindhoven.

Indeling gemeenschappelijk deel

Elk huis heeft een gezamenlijke woonkamer, keuken, douche,toilet en bergruimte. Ieder heeft zijn eigen slaapkamer.
De 3 werkgebieden van onze locatie hebben verschillende mogelijkheden : 1 werkgebied is meer belevingsgericht en heeft een ambachtelijk karakter (zoals vilten, kaarsen maken, keramieken ). Buiten werken kan ook, op de boerderij de Genneper Hoeve, in de tuinderij of onderhoud van het terrein.

Rolstoeltoegankelijk
ja
Tuin
ja
Situering in wijk

De locatie bevindt zich in de Genneper Parken. In een mooie landelijke omgeving, dicht bij het centrum van Eindhoven.

Bereikbaarheid
Winkels
>500m
Scholen
>500m
Kerk
<500m
Openbaar vervoer
<500m

Contact

Aanmeld procedure

Voor vragen en informatie over de aanmeldprocedure en over onze zorg en dienstverlening kunt u zowel telefonisch als via de mail contact opnemen met onze consulent cliëntenservice, Reggie Thoonen. U bent van harte welkom voor een orienterend bezoek aan landgoed Gennep om een goede indruk te krijgen van onze zorg en dienstverlening en van onze locatie. Wilt u overgaan tot aanmelding dan krijgt u van ons de aanmeldformulieren toegestuurd.

Organisatie
DeSeizoenen, locatie Eindhoven
Contactpersoon
Reggie Thoonen
Tel: 0485-388769
Mobiel:

06-48138991


rthoonen@deseizoenen.org
Website
http://deseizoenen.org/gennepeindhoven

Heeft u interesse in deze woning of wilt u extra informatie? Klik dan op de onderstaande contact button en de (zorg) aanbieder zal contact met u opnemen.

Neem contact op