Wonen zonder beperking

Locatie de IJsselhof

Terug naar overzicht

We bieden beschermd (begeleid) wonen en zelfstandig wonen met ondersteuning aan vanuit de WMO GGZC. Aan Volwassenen en jongeren vanaf 16 jaar en gezinnen. Mensen die het een tijdje, voor een langere periode of heel hun leven zelf niet redden als gevolg van een psychische/psychiatrische beperking.

Woning

Soort woning

Overige woning

Omschrijving

Overbruggingshuis de IJsselhof biedt een tijdelijke verblijfplek aan cliënten met een intensieve zorgvraag. Zij verblijven 3 tot 6 maanden bij ons, waarna zij doorstromen naar een voor hen zo geschikt mogelijke vervolgplek. Iedere cliënt heeft een eigen kamer met badkamer. Onze locatie ligt in de wijk Wipstrik, aan de rand van het centrum van Zwolle. Er is een gezamenlijke keuken waar cliënten koken met ondersteuning van een vrijwilliger of begeleider

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Ja

Bereikbaarheid

Winkels < 500m
Openbaar vervoer < 200m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en normale begaafdheid, Gedragsproblemen, Overig, Psychische beperking

Omschrijving

We bieden beschermd (begeleid) wonen en zelfstandig wonen met ondersteuning aan vanuit de WMO GGZC. Aan Volwassenen en jongeren vanaf 16 jaar en gezinnen. Mensen die het een tijdje, voor een langere periode of heel hun leven zelf niet redden als gevolg van een psychische/psychiatrische beperking. Bijvoorbeeld: ADHD, Autisme, Bipolaire stoornis, Borderline, Schizofrenie en andere ziektebeelden

Aantal bewoners

11

Open plaatsen

3 (neem voor informatie over de wachtlijst contact op met de organisatie).

Begeleiding

Gemiddeld, Intensief

Verzorging

Geen

Behandeling

Geen

Omschrijving

Bij locatie de IJsselhof is 24 uur per dag een begeleider aanwezig die je kan helpen bij administratie, huishouden, koken maar ook voor een ventilerend gesprek of planning maken.

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.