Wonen zonder beperking

Locatie Kruserbrink

Terug naar overzicht

RIBW Overijssel begeleidt mensen met (ook) psychiatrische en/of ernstige psychosociale problemen bij het zelfstandig wonen, werken en leren of leven. RIBW Overijssel is een innoverende netwerkorganisatie die mensen met (ook) psychische of psychiatrische problemen vanuit vakmanschap.

Woning

Soort woning

Appartement

Omschrijving

Eigen appartement met een woonkamer, slaapkamer, badkamer en keuken.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Nee

Bereikbaarheid

Winkels > 500m
Openbaar vervoer > 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en normale begaafdheid, Gedragsproblemen, Overig, Psychische beperking

Omschrijving

RIBW Overijssel begeleidt mensen met (ook) psychiatrische en/of ernstige psychosociale problemen bij het zelfstandig wonen, werken en leren of leven. RIBW Overijssel is een innoverende netwerkorganisatie die mensen met (ook) psychische of psychiatrische problemen vanuit vakmanschap, compassie en ondernemerszin ondersteunt bij hun herstel. Uitgangspunt is dat zij vanuit eigen kracht en het eigen netwerk zoveel mogelijk zelf vorm geven aan hun dagelijks leven.

Aantal bewoners

17

Open plaatsen

2 (neem voor informatie over de wachtlijst contact op met de organisatie).

Begeleiding

Gemiddeld

Verzorging

Geen

Behandeling

Geen

Omschrijving

Je kunt nu niet op jezelf wonen. Je hebt daarbij wat steun nodig. Dat kan kort zijn, tot je wat zaken op de rit hebt. Of langer omdat de situatie daarom vraagt als gevolg van jouw ziektebeeld. Of omdat je ouder wordt en daardoor meer zorg/begeleiding nodig hebt.Waar dat kan, helpen familie, vrienden en buren je. Daarnaast is het goed dat er een professional is die je begeleidt. Bij beschermd wonen woon je op een locatie van RIBW Overijssel.


We bieden hier begeleiding aan mensen die tijdelijk extra ondersteuning nodig hebben en van daaruit naar meer zelfstandigheid kunnen groeien. 24 uur per dag is er een begeleider telefonisch bereikbaar daarnaast is het mogelijk om dagelijks een begeleider te ontvangen in je appartement om je o.a. te helpen met administratie, huishouden, koken.

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.