Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Logeerhuis LIMOR

Terug naar overzicht
Logo Limor

Het Logeerhuis biedt onderdak en begeleiding aan dak - en thuisloze jongeren in de stad Zwolle. Jongeren die dakloos zijn of bankhoppen in Zwolle kunnen zich melden voor opvang en begeleiding bij het Logeerhuis. In de stad Zwolle hoeven zij niet in de nachtopvang te verblijven tussen de volwass...

Woning

Soort woning

Appartement

Omschrijving

Verspreid in de wijk zijn er 3 appartementen voor de jongeren. Per appartement zijn er 3 kamers. De jongeren delen badkamer en keuken.

Indeling gemeenschappelijk deel

keuken en badkamer/toilet

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Nee

Indeling per wooneenheid

eigen kamer

Situering in wijk

midden in woonwijk

Bereikbaarheid

Winkels < 200m
Openbaar vervoer < 200m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Overig

Omschrijving

Het Logeerhuis biedt onderdak en begeleiding aan dak - en thuisloze jongeren in de stad Zwolle. Jongeren die dakloos zijn of bankhoppen in Zwolle kunnen zich melden voor opvang en begeleiding bij het Logeerhuis. In de stad Zwolle hoeven zij niet in de nachtopvang te verblijven tussen de volwassen dak-en thuislozen.

Aantal bewoners

0

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Gemiddeld

Verzorging

Geen

Behandeling

Geen

Omschrijving

De jongeren ontvangen intensieve ambulante begeleiding. Er is daarnaast 24 per dag een begeleider op afroep bereikbaar. Ook is er dagelijks een gastvrouw aanwezig in het Logeerhuis.

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.