Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Woning

Soort woning

Seniorenwoning

Omschrijving

Loop eens binnen bij Maarlenhof, waar wonen een beleving is! Gelegen in de kern van IJsselmuiden en nauw verbonden met de lokale gemeenschap. Schuif gerust eens aan voor een lekkere kop koffie of doe gezellig mee met een potje sjoelen. We zijn een thuis voor onze bewoners en een ontmoetingsplaats voor ouderen in IJsselmuiden. Dit zorgt voor een hoop gezelligheid! Het knusse restaurant en de prachtige binnentuin vormen het sfeervolle decor van onze locatie. Veel van onze activiteiten vinden hier plaats. Natuurlijk staat de zorg bij ons centraal. Wij bieden verpleging en verzorging op maat in mooie, ruime zorgappartementen. Daarnaast zijn er speciale groepswoningen voor mensen met dementie. Welke zorg IJsselheem ook verleent, uw wens staat altijd centraal! Ook zijn er in het complex appartementen te huur voor ouderen die graag in een beschermde omgeving wonen en faciliteiten dichtbij willen benutten. Kortom, Maarlenhof is een bron van gezelligheid voor haar bewoners en buren!

Indeling gemeenschappelijk deel

Maarlenhof biedt verschillende vormen van wonen die aansluiten bij uw situatie en wensen. Zorgappartementen Wonen in een zorgappartement betekent wonen in een omgeving waarin een team van professionals dag en nacht klaar staat om verpleging, verzorging en begeleiding te bieden wanneer u dat nodig heeft. De zorgappartementen zijn bestemd voor ouderen die niet meer zelfstandig kunnen wonen en beschikken over een zorgindicatie. Ook zijn er een aantal appartementen beschikbaar voor mensen met somatische zorgvraag. Kleinschalig wonen Voor ouderen met dementie zijn er kleinschalige groepswoningen waar zes of zeven bewoners onder begeleiding met elkaar een huishouden vormen. Onze ondersteuning en zorg sluiten aan bij uw leefstijl en voorkeur.

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Ja

Indeling per wooneenheid

Huren In Maarlenhof kunt u ook een appartement huren. Dit heeft als voordeel dat u beschermd woont en gebruik kunt maken van alle faciliteiten en zorg die wij bieden. De appartementen zijn verschillend van formaat en beschikken allen over een mooie keuken en ruime badkamer.

Bereikbaarheid

Winkels < 500m
Openbaar vervoer < 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Overig

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Geen

Verzorging

Geen

Behandeling

Geen

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.