Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Woning

Soort woning

Seniorenwoning

Omschrijving

Wonen met allure aan de karakteristieke gracht van Kampen. Optimale zorg aangepast aan uw wensen. Kom binnen bij Margaretha en ervaar het zelf. Een oase van rust te midden van het bruisende stadsleven. Een plek om te ontspannen, om thuis te komen. Bij binnenkomst valt het ruime en lichte atrium op dat straks grenst aan de prachtige binnentuin. Met de nieuwbouw is het Broekema pand uit 1932 behouden gebleven. Dit zorgt voor een bijzondere sfeer waarin modern comfort wordt gecombineerd met de schoonheid uit vervlogen tijden. Natuurlijk staat de zorg bij ons centraal. Wij bieden verpleging en verzorging op maat in mooie, ruime zorgappartementen. Welke zorg IJsselheem ook verleent, uw wens vormt altijd de leidraad in de geboden ondersteuning. Ook zijn er in het complex appartementen te huur voor ouderen die graag in een beschermde omgeving wonen en faciliteiten dichtbij willen benutten. Kortom, Margaretha biedt comfort en ontspanning op een prachtige, bruisende locatie!

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Nee

Indeling per wooneenheid

Margaretha biedt verschillende vormen van wonen die aansluiten bij uw situatie en wensen. Zorgappartementen Wonen in een zorgappartement betekent wonen in een omgeving waarin een team van professionals dag en nacht klaar staat om verpleging, verzorging en begeleiding te bieden wanneer u dat nodig heeft. De zorgappartementen zijn bestemd voor ouderen die niet meer zelfstandig kunnen wonen en beschikken over een zorgindicatie. Huren In Margaretha kunt u ook een appartement huren. Dit heeft als voordeel dat u beschermd woont en gebruik kunt maken van alle faciliteiten en zorg die wij bieden. De appartementen zijn verschillend van formaat en beschikken allen over een mooie keuken en ruime badkamer.

Bereikbaarheid

Winkels < 200m
Openbaar vervoer < 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Overig

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Geen

Verzorging

Geen

Behandeling

Geen

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.