Wonen zonder beperking

De Meerburg is op zich een schitterend monumentaal pand. Er zijn drie groepen. In iedere groep wonen zes cliënten. Er is ook nog een interne dagbesteding. Daarvoor hoef je dus niet de deur uit. Alle achttien cliënten hebben een ernstig meervoudige beperking.

Woning

Soort woning

Groepswoning

Omschrijving

De Meerburg is op zich een schitterend monumentaal pand. Er zijn drie groepen. In iedere groep wonen zes cliënten. Er is ook nog een interne dagbesteding. Daarvoor hoef je dus niet de deur uit. Alle achttien cliënten hebben een ernstig meervoudige beperking

Indeling gemeenschappelijk deel

Er is een snoezelruimte.

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Ja

Situering in wijk

Meerburg is gelegen in een woonwijk.

Bereikbaarheid

Winkels < 200m
Openbaar vervoer < 200m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Meervoudige beperking, Verstandelijke beperking

Omschrijving

De Meerburg is op zich een schitterend monumentaal pand. Er zijn drie groepen. In iedere groep wonen zes cliënten. Er is ook nog een interne dagbesteding. Daarvoor hoef je dus niet de deur uit. Alle achttien cliënten hebben een ernstig meervoudige beperking. De cliënten zijn tussen de 20 en 70 jaar. Ieder cliënt krijgt de aandacht en de zorg die hij of zij nodig heeft, 24 uur per dag. We richten ons vooral op verpleging en verzorging. Daarbij gaan we uit van de mogelijkheden van de cliënt. Op de interne dagbesteding doen we veel activiteiten. De activiteiten zijn leuk, inspirerend en belevingsgericht. Denk hierbij aan snoezelen, muziek, basale zintuigelijke stimulatie en belevingstheater. En soms gaan we naar het dorp om boodschappen te doen. Alle voorzieningen liggen vlakbij.

Aantal bewoners

18

Open plaatsen

1 (neem voor informatie over de wachtlijst contact op met de organisatie).

Begeleiding

Enige, Gemiddeld, Intensief

Verzorging

Enige, Gemiddeld, Intensief

Behandeling

Enige, Gemiddeld, Intensief

Omschrijving

•Luistersysteem
•Nachtdienst (wakend)
•24-uurs continu toezicht
•Alarmsysteem
•Deursignaleringssysteem
•Veiligheidsmaatregelen aangepast aan cliënten

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.