Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Meriadoc - ORO

Terug naar overzicht

In de wijk Genoenhuis in Geldrop ligt dit mooie appartementencomplex. Het bevat 18 appartementen, speciaal voor bewoners met een autismespectrumstoornis. De bewoners wordt hier een veilige, stabiele en vertrouwde woonomgeving geboden. De leeftijd van de bewoners ligt tussen de 20 en 50 jaar.

Woning

Omschrijving

Het complex ligt midden in de groene wijk Genoenhuis en bestaat uit 18 appartementen. Tevens beschikt het over een grote gezamenlijke woonkamer, keuken en een grote binnentuin.
Een bewoner over Meriadoc: “Meriadoc een fijne woonplek, rustig en met mensen die elkaar begrijpen. Op deze locatie kan ik veel leren, en kan ik me voorbereiden op weg naar het volledig zelfstandig wonen.”

Indeling gemeenschappelijk deel

Er is een grote gezamenlijke woonkamer waar men elkaar kan ontmoeten, koffie kan drinken of een spelletje kan spelen. In de gezamenlijke keuken wordt 4 keer per week samen gekookt. De binnentuin kan door iedereen gebruikt worden, daar staat ook een tuinkas waar eigen groenten en fruit wordt gekweekt.

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Ja

Indeling per wooneenheid

Elk appartement beschikt over een eigen woonkamer, slaapkamer, badkamer en keuken. Als de bewoner het wil kan het hier ook zelf de was doen. Zes van de 18 appartementen hebben een eigen, kleine tuin.

Situering in wijk

Deze woonvoorziening ligt in een moderne wijk. Het contact met de buurt is goed. Hier woon je fijn in de wijk, net zoals iedereen in de wijk woont.

Bereikbaarheid

Winkels < 500m
Gezondheidscentrum > 500m
Openbaar vervoer < 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Enige, Gemiddeld, Intensief, Op basis van ZZP's

Verzorging

Enige, Gemiddeld, Intensief, Op basis van ZZP's

Behandeling

Enige, Gemiddeld, Intensief, Op basis van ZZP's

Omschrijving

De ondersteuning wordt geboden naar behoefte van de bewoner.
Voor meer vragen of meer informatie kun je contact opnemen met ORO Entree.

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.