Wonen zonder beperking

Monseigneur Hermuslaan 38/ 38a

Terug naar overzicht

In deze twee, op de eerste verdieping geschakelde, rijtjeshuizen biedt Zorgokee twee zelfstandige studios en drie kamers voor Beschermd Wonen.

Woning

Omschrijving

Op de begane grond van nummer 38 bevinden zich de twee zelfstandige studios. Deze studios zijn voorzien van keuken en badkamer. Op de begane grond van nummer 38a bevindt zich de gezamenlijke keuken en woonkamer. Op de geschakelde eesrste verdieping van 38 en 38a bevinden zich drie kamers (een 'kamer' bestaat uit twee kleinere kamers), waarvan de bewoners een badkamer en wc delen. Ook is er kamer die is ingericht als 'waskamer'.
De woningen delen een tuin met twee schuurtjes.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Ja

Bereikbaarheid

Winkels < 500m
Gezondheidscentrum < 500m
Openbaar vervoer < 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Omschrijving

Soort beperking Autisme en normale begaafdheid, Autisme en verstandelijke beperking, Licht verstandelijke beperking, Niet-aangeboren hersenletsel (NAH), Psychische beperking Omschrijving Zorgokee heeft zich ten doel gesteld om een passend aanbod te ontwikkelen voor Beschermd Wonen voor jong volwassenen met een vorm van autisme (ASS) ,AD(H)D en/of LVG. Ondanks het feit dat er al diverse wooninitiatieven zijn, is er naar onze mening nog steeds vraag naar passende woonvoorzieningen met flexibele ondersteuning en begeleiding door een erkende professionele zorgorganisatie met veel kennis en ervaring met de doelgroep jongeren en jongvolwassenen. Missie: Jong volwassenen met een vorm van autisme, AD(H)D en/of LVG in een veilige, stabiele en gezellige woon- en leefomgeving, zo zelfstandig mogelijk leren wonen en daarbij samen met hen een eigen passend sociaal netwerk opbouwen, waardoor er zoveel mogelijk deel genomen kan worden aan het maatschappelijke leven. Visie: Zorgokee gaat uit van de mogelijkheden van de cliënt in plaats van de beperkingen! De kennis en ervaring van Zorgokee op het gebied van begeleiding en ondersteuning wordt ingezet om 'zorg op maat' te leveren.

Aantal bewoners

5

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Gemiddeld, Intensief, Op basis van ZZP's

Verzorging

Gemiddeld, Intensief, Op basis van ZZP's

Behandeling

Geen

Omschrijving

De begeleiding van Zorgokee wordt verleend op basis van een WMO-Beschermd Wonen- Begeleid beschikking.

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.