Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Woning

Soort woning

Seniorenwoning

Omschrijving

Verpleeg- en revalidatiecentrum Myosotis ligt aan de rand van de historische binnenstad van Kampen. Het centrum is gevestigd in het oude stadsziekenhuis waar tegenaan een nieuw verpleeghuis is gebouwd. De gebouwen en de prachtige tuin bieden een sfeervolle omgeving waar het prettig verblijven is. Kom gerust eens een kijkje nemen.

Indeling gemeenschappelijk deel

Verpleeghuis
Het verpleeghuis is een thuis voor dementerende ouderen, maar ook voor mensen met zwaar lichamelijke beperkingen. Wij bieden verpleging, verzorging, behandeling en begeleiding op maat in kleinschalige groepswoningen. Daarnaast is er een revalidatieafdeling voor mensen die bijvoorbeeld herstellen van een heupoperatie of hersenbloeding.

Behandelcentrum
In het monumentale pand huist een compleet behandelcentrum. U kunt hier terecht voor revalidatie, fysiotherapie, logopedie, ergotherapie en psychologische behandeling. Ook is hier de dagbesteding gevestigd. Myosotis beschikt over een ruim restaurant. Hier komt iedereen samen. Cliënten, bewoners, bezoekers en medewerkers eten er graag samen een hapje. Schuif eens gezellig aan!

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Ja

Indeling per wooneenheid

Kleinschalig wonen is het kenmerk van wonen in verpleeghuis Myosotis. Wij bieden specialistische zorg voor zowel dementerende cliënten als mensen met zwaar lichamelijke beperkingen. Samen met zes of zeven medebewoners vormt u met elkaar een huishouden. U richt zelf (wanneer dit voor u mogelijk is) uw dagelijks leven in. Uw leefstijl en voorkeuren vormen de leidraad voor de zorg en ondersteuning die wij bieden.

Palliatief terminale zorg
Wanneer u een specifieke indicatie voor palliatief terminale zorg heeft, kunt u ook bij ons terecht. Myosotis heeft hiervoor twee appartementen beschikbaar. In nauw overleg met u bieden wij verpleegkundige, medische, maatschappelijk en geestelijke zorg net waar uw behoefte ligt.

Bereikbaarheid

Winkels < 500m
Openbaar vervoer < 200m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Dementie, Lichamelijke beperking, Overig

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Geen

Verzorging

Geen

Behandeling

Geen

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.