Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Welzaam Arnhem e.o.

Terug naar overzicht
Logo Welzaam Een plek waar welzijn en zorgzaamheid hand in hand gaan

Bij Welzaam begrijpen we hoe belangrijk een veilige en comfortabele woonomgeving is. Daarom bieden wij appartementen en studio's aan in Arnhem en de omliggende regio's, speciaal voor mensen die ambulante hulpverlening nodig hebben.

Woning

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Nee

Bereikbaarheid

Winkels < 500m
Gezondheidscentrum < 500m
Openbaar vervoer < 200m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

OmschrijvingWelzaam – een plek waar welzijn en zorgzaamheid hand in hand gaan. De deuren staan open voor iedereen die op zoek is naar een thuis, een plek waar professionele begeleiding, behandeling en diagnostiek naadloos samengaat met de warmte van welzijn. Wat Welzaam echt bijzonder maakt, is de toewijding aan jou als persoon ongeacht cultuur, geslacht, genre of geloof. Het is een samenwerking die draait om het stimuleren van jouw welzijn, het laten bloeien van jouw potentieel en het omhelzen van jouw individuele ontdekkingsreis. De professionele zorgverleners van Welzaam zijn als gidsen op deze reis, cultuursensitief en zorgzaam, klaar om te ondersteunen en aan te moedigen. Welzaam biedt een thuis waar welzijn en zorgzaamheid de kern vormen van elke ervaring.Doelgroep

Welzaam is toegewijd aan het vestigen van stabiliteit en structuur, evenals het bevorderen van zelfstandigheid onder zorgvragers. Onze missie is gericht op het verbeteren van de psychische en sociale gezondheid van deze gemeenschap. Ons streven is om hen te versterken op persoonlijk, interpersoonlijk en maatschappelijk gebied door doelgericht, prestatiegericht en op maat gemaakte zorg te leveren.

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Gemiddeld, Intensief, Zeer intensief

Verzorging

Enige, Gemiddeld

Omschrijving


Bij Welzaam staat de overtuiging centraal dat iedere persoon uniek is. Daarom streven we naar oplossingen die op maat zijn gemaakt. Onze deskundigen met diverse achtergronden bundelen hun krachten om de beste resultaten te behalen, zo kort als het kan, maar zo lang als het nodig is. Onze aanpak is gericht op het versterken van jouw basis en het bereiken van jouw specifieke doelen.We beginnen met het verkennen van jou als individu en stellen plannen op. Samen kijken we naar jouw ambities en huidige situatie. Vervolgens ondersteunen we je bij het invullen van je dag op een manier die past bij jouw behoeften. Indien mogelijk kunnen wij dankzij onze samenwerkingen snel suggesties doen, inclusief mogelijkheden op het gebied van sport, muziek en theater, omdat we geloven in de positieve kracht van deze activiteiten. Dit draagt niet alleen bij aan sociale contacten, structuur en zelfstandigheid, maar bevordert ook jouw algehele welzijn.


Bij Welzaam hanteren we geen 9-tot-5-mentaliteit. We creëren een huiselijke sfeer en zijn flexibel in het aanpakken van vraagstukken.

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.