Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Nieuwe Haven

Terug naar overzicht

Woning

Soort woning

Appartement

Omschrijving

Laat u verrassen door de bruisende sfeer van woon-, zorg- en dienstencentrum Nieuwe Haven. Wij leveren zorg op maat op een locatie vlakbij het historische centrum van Zwolle. In Nieuwe Haven is tevens een centrum voor behandeling en dagbesteding gevestigd. Een expertisecentrum voor mensen met ouderdomsklachten. Goede zorg staat uiteraard voorop bij ons. Wij bieden verpleging en verzorging in mooie, ruime zorgappartementen. Daarnaast is er een speciale groepswoning voor mensen met dementie. Welke zorg IJsselheem ook verleent, uw wens staat bij ons centraal. In het complex zijn ook appartementen te huur voor wanneer u graag in een beschermde omgeving woont en faciliteiten dichtbij wilt benutten. Ook omwonenden weten ons te vinden en sluiten graag aan bij activiteiten die we organiseren. Natuurlijk bent u van harte welkom om mee te doen. Of kom eens eten in ons restaurant, onze koks maken van elke maaltijd een feestje. Kortom, Nieuwe Haven is een plek dat bruist van de gezelligheid!

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Nee

Indeling per wooneenheid

Nieuwe Haven biedt verschillende vormen van wonen die aansluiten bij uw situatie en wensen.

- Zorgappartementen
Wonen in een zorgappartement betekent wonen in een omgeving waarin een team van professionals dag en nacht klaar staat om verpleging, verzorging en begeleiding te bieden wanneer u dat nodig heeft. De zorgappartementen zijn bestemd voor ouderen die niet meer zelfstandig kunnen wonen en beschikken over een zorgindicatie.

- Kleinschalig wonen
Voor ouderen met dementie is er een kleinschalige groepswoning waar dertien bewoners onder begeleiding met elkaar een huishouden vormen. Onze ondersteuning en zorg sluiten aan bij uw leefstijl en voorkeur.

- Huren
In Nieuwe Haven kunt u ook een appartement huren. Dit heeft als voordeel dat u beschermd woont en gebruik kunt maken van alle faciliteiten en zorg die wij bieden. De appartementen zijn verschillend van formaat en van alle moderne gemakken voorzien.

Bereikbaarheid

Winkels < 500m
Openbaar vervoer > 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Dementie, Overig

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Geen

Verzorging

Geen

Behandeling

Geen

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.