Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking
Logo Het Werkt

Stichting Het Werkt ondersteunt (jong-)volwassenen met een grote afstand tot de samenleving bij het vergroten van hun mogelijkheden. Door middel van ambulante ondersteuning, begeleid wonen en dagbesteding gaan wij voor het maximale resultaat: een gelukkig leven, midden in de maatschappij.

Woning

Soort woning

Overige woning

Omschrijving

De Oude Lind is een ruim woonhuis voor vier bewoners. Twee eenheden bestaan uit elk twee kleinere kamers. De andere twee eenheden betreffen ieder een ruime kamer.

Indeling gemeenschappelijk deel

Er is een gemeenschappelijk keuken, twee badkamers en een ruime tuin met gedeeltelijke overkapping.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Ja

Indeling per wooneenheid

Wc/douche en keuken worden gedeeld.

Situering in wijk

Pand is gelegen in Tilburg Noord dicht bij de hoofdlocatie Ringbaan Noord.

Bereikbaarheid

Winkels < 500m
Openbaar vervoer < 200m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Omschrijving

De begeleiding is ontwikkelingsgericht. Wij richten ons op mensen met psychische problematiek en/of een licht verstandelijke beperking. Een contra-indicatie voor beschermd wonen is een IQ lager dan 70 en/of een actieve hard drugsverslaving waar geen behandeling voor loopt.

Aantal bewoners

4

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Intensief, Op basis van ZZP's

Behandeling

Geen

Omschrijving

Gedurende een deel van de dag is er woonbegeleiding op de Oude Lind aanwezig. Daarnaast krijgt iedere bewoner individuele begeleiding en is de telefonische bereikbaarheidsdienst beschikbaar buiten begeleidingsuren.. De Oude Lind niet ver gelegen van de hoofdlocatie op de Ringbaan Noord. Daar kunnen bewoners altijd daar terecht bij acute hulpvragen.

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.