Wonen zonder beperking

Panheelderweg 38-40

Terug naar overzicht

Woning

Soort woning

Eengezinswoning, Groepswoning

Omschrijving

2 onder 1 kap woning geschikt voor 8 bewoners. De slaapkamers en zitruimte per bewoner zijn naast elkaar gelegen. Het huis bestaat uit 3 verdiepingen. Op de begane grond vindt men de hal, keuken huiskamer en toilet. De 1e en 2e verdieping bestaan elk uit 2 zitkamers, 2 slaapkamers en een badkamer.

Indeling gemeenschappelijk deel

De gemeenschappelijke ruimtes zijn gelegen op de begane grond. (hal, keuken, huiskamer en toilet)

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Ja

Indeling per wooneenheid

Elk appartement is voorzien van een slaapkamer en zit-/woongedeelte met kitchenette. Er is een badkamer die met een medebewoner wordt gedeeld.

Situering in wijk

De woning ligt gelegen in de wijk. De achtertuin grenst aan het terrein van Daelzicht. Cliënten kunnen hierdoor via het terrein van Daelzicht op een veilige manier naar hun werk.

Bereikbaarheid

Winkels < 500m
Gezondheidscentrum < 200m
Openbaar vervoer < 200m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Verstandelijke beperking

Aantal bewoners

8

Open plaatsen

3

Begeleiding

Gemiddeld, Intensief

Verzorging

Enige

Behandeling

Geen

Omschrijving

De begeleiding helpt de bewoners bij hun persoonlijke ontwikkeling. Dat is het vergroten van de zelfredzaamheid maar ook helpen bij het leggen en onderhouden van contacten. We stimuleren de bewoners deel te nemen aan clubs of verenigingen. Ook de oudere cliënten worden gestimuleerd, hier ligt de nadruk ook op het in stand houden van eenmaal aangeleerde vaardigheden. De begeleidingssfeer is dan ook per huis aangepast aan de bewoners.

Als de bewoners thuis zijn, is er altijd begeleiding aanwezig. ’s Nachts zorgt de nachtdienst voor een veilig gevoel. Vanuit een centrale post staan ze in verbinding met de woningen en lopen ze hun rondes over het terrein. Als iemand hulp nodig heeft zijn ze snel paraat.

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.