Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Parel-Staete Putten

Terug naar overzicht

Midden in het gezellige centrum van Putten staat Parel-Staete. Een mooie locatie, van alle gemakken voorzien. Sprank biedt mensen met een verstandelijke beperking ruimte om te wonen, te werken, te ontspannen en zichzelf te ontwikkelen in een christelijke woon- en leefomgeving.

Woning

Omschrijving

Alle bewoners hebben een eenkamerappartement met keuken, douche en toilet. Er zijn drie gezamenlijke groepsruimten. Deze ruimtes zijn voor het ontbijt, avondeten, spelletjes, knutselen, tv-kijken, noem maar op.

Indeling gemeenschappelijk deel

Er zijn drie gezamenlijke groepsruimten. Deze ruimtes zijn voor het ontbijt, avondeten, spelletjes, knutselen, tv-kijken, enzovoort.

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Ja

Situering in wijk

Parel-Staete staat midden in het centrum van Putten. Je kunt lopen naar winkels, kerken, huisarts, tandarts, apotheek en de bushalte. Er is vervoer naar dagbesteding in Barneveld, Voorthuizen, Ermelo, Nijkerk en Putten.

Bereikbaarheid

Winkels < 500m
Gezondheidscentrum > 500m
Openbaar vervoer > 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Licht verstandelijke beperking, Verstandelijke beperking

Omschrijving

De begeleiders hebben ervaring met het begeleiden van mensen met autisme, epilepsie en het syndroom van Down. Ze begeleiden ook mensen met een licht verstandelijke en lichamelijke beperking.

Aantal bewoners

20

Open plaatsen

1 (neem voor informatie over de wachtlijst contact op met de organisatie).

Begeleiding

Gemiddeld, Op basis van ZZP's

Verzorging

Op basis van ZZP's

Omschrijving

De begeleiding verschilt per bewoner. De ene bewoner krijgt veel begeleiding, de ander kan bijvoorbeeld zelf met de auto naar het werk rijden. Elke groep eet samen. De bewoners knutselen graag, maken muziek en kijken films. Ook bakken en koken ze samen.

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.