Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Wonen Patrijsstraat

Terug naar overzicht
Logo Driestroom

​Patrijsstraat is een 24uurslocatie en ligt in een woonwijk op loopafstand van het centrum van Beneden-Leeuwen.

Woning

Soort woning

Groepswoning

Omschrijving

​In het gebouw is een lift aanwezig en het is rolstoeltoegankelijk. Wel smalle gang op begane grond. Er zijn drie verdiepingen, waarbij op de begane grond twee algemene huiskamers zijn.

Wanneer nodig kan er gezorgd worden voor zorgtechnologie. Iedere bewoner heeft een eigen ruime kamer met een wastafel en daarnaast gezamenlijke badkamer en toilet. Op iedere kamer is ook een tv-aansluiting. Er is een ruime afgesloten tuin aan de achterkant van het gebouw. Ook staat er een gezamenlijke schuur/bergruimte.

De algemene ruimtes worden dagelijks schoongemaakt. Privé ruimtes worden wekelijks met ondersteuning van of familieleden of begeleiding schoongemaakt. Maandelijks door huishoudelijke dienst. Er kan gebruik gemaakt worden van een was pakket. Er wordt gekookt door Albron, in het weekend kookt de begeleiding zelf.

De boodschappen worden aan huis gebracht, individuele boodschappen kunnen zelf in het centrum gehaald worden of eventueel met begeleiding. Ontbijt en lunch aanwezig; er wordt standaard gezamenlijk gegeten maar cliënten mogen ook op eigen kamer eten.

Op de voorziening wordt dagbesteding gegeven voor de thuisblijvende bewoners. Verder wordt er in de avonduren gebruik gemaakt van vrijetijdsclubjes, zoals sporten, dansen, kegelen, koor etc.

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Ja

Bereikbaarheid

Winkels < 500m
Openbaar vervoer < 200m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Verstandelijke beperking

Omschrijving

​Patrijsstraat is een 24uurslocatie en ligt in een woonwijk op loopafstand van het centrum van Beneden-Leeuwen. De woonvorm bestaat uit drie geschakelde woningen. Op de begane grond zijn drie individuele zit/slaapkamers voor cliënten. Ook zijn er twee algemene huiskamers, een kantoor voor begeleiding, een wasruimte en een keuken waar door een externe partner Albron vers wordt gekookt. De eerste en tweede verdieping bestaan uit individuele zit/slaapkamers, waarbij bewoners gezamenlijk gebruik maken van de toiletten en badkamers. Rondom de locatie is een tuin met aan de achterzijde verschillende terrassen. Er wonen dertien bewoners in de leeftijd van veertig jaar tot tachtig jaar. Er is plaats voor 18 bewoners. Indicatie is van een VGZ 3 tot 6.

Aantal bewoners

18

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Gemiddeld, Intensief, Op basis van ZZP's

Verzorging

Gemiddeld, Op basis van ZZP's

Behandeling

Gemiddeld, Op basis van ZZP's

Omschrijving

Binnen de locatie is er de mogelijkheid tot:
-Het stimuleren/ontwikkelen van sociale vaardigheden.
-Helpen bij het onderhouden van contacten.
-Bewaken van gezondheid.
-Ondersteuning bij invullen vrije tijd en vakantie.
-Hulp bij verwerken van post en kleine administratieve handelingen.
-Begeleiding gaat mee naar tandarts en/of doktersbezoek en specialisten indien cliënt hier zelf niet toe in staat is en geen ouder/verwant heeft om hierbij te ondersteunen.

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.