Wonen zonder beperking

Pieters Kamerhuis - Vorrinkplein

Terug naar overzicht

Ben je een jongvolwassenen vanaf 18 jaar en heb je een licht verstandelijke beperking en ben je op zoek naar een eigen studio met een keukenblok, douche en toilet? Kom wonen bij het Vorrinkplein. Ook logeren of proefwonen is mogelijk!

Woning

Soort woning

Studio

Omschrijving

In het totaal zijn er 18 appartementen voor mensen met een verstandelijke beperking. Je krijgt een eigen appartement met een eigen keukenblok, douche en toilet.

Indeling gemeenschappelijk deel

Er is een gezamenlijke woonkamer waar je gebruik van mag maken. Hier ontmoet jij je medebewoners. Het leuke is dus dat jij je eigen appartement hebt en ook gebruik kan maken van de gezamenlijke ruimte.

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Nee

Indeling per wooneenheid

Slaap- en woonkamer.

Situering in wijk

•Vlak bij winkelcentrum De Hoven in Delft
•Vlak bij dagbesteding De Ruimte
•Je woont en leeft samen met senioren, waardoor dit een unieke woonplek is

Bereikbaarheid

Winkels < 200m
Gezondheidscentrum > 500m
Openbaar vervoer < 200m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Licht verstandelijke beperking

Omschrijving

In het Vorrinkplein woon je zo zelfstandig mogelijk in een eigen appartement. Alles wat je zelf kunt, doe je zelf. Je leert er ook allerlei dingen die bij zelfstandig wonen horen, zoals met geld omgaan, contacten maken met anderen of het huishouden doen. Je kan ervoor kiezen om met de groep mee te eten. Maar wanneer jij passie hebt voor koken is het misschien wel leuk om dit zelf te leren. Dat kan bij ons.

Aantal bewoners

18

Open plaatsen

2 (neem voor informatie over de wachtlijst contact op met de organisatie).

Begeleiding

Enige

Verzorging

Enige

Behandeling

Enige

Omschrijving

Doordeweeks zijn er drie begeleiders aanwezig in de avond, één daarvan blijft slapen. Er is niet iedere dag een dagdienst aanwezig, dus een beetje zelfstandigheid wordt wel van jou verwacht. In het weekend is er 24 uur iemand aanwezig.

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.