Wonen zonder beperking

Pieters Kamerhuis - Vorrinkplein

Terug naar overzicht

Woning

Soort woning

Studio

Omschrijving

In het totaal zijn er 18 appartementen voor mensen met een verstandelijke beperking. Je krijgt een eigen appartement met een eigen badkamer/toilet en een keukenblokje. Hier kan een kleine maaltijd bereid worden. Voor uitgebreider koken kan gebruik gemaakt worden van de gezamelijke keuken.

Indeling gemeenschappelijk deel

Gezamenlijke keuken

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Nee

Indeling per wooneenheid

Slaap- en woonkamer

Situering in wijk

•Vlak bij winkelcentrum De Hoven in Delft
•Vlak bij dagbesteding De Ruimte
•Je woont en leeft samen met senioren, waardoor dit een unieke woonplek is

Bereikbaarheid

Winkels < 200m
Gezondheidscentrum > 500m
Openbaar vervoer < 200m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Licht verstandelijke beperking

Omschrijving

Op Vorrinkplein 101 wonen (jong-)volwassenen met een lichte verstandelijke beperking (LVG). Soms hebben zij een vorm van autisme of psychische problemen. De woning maakt gebruik van appartementen waar ook mensen van het Pieter van Forreest (ouderen) zijn gehuisvest. Voor de cliënten die dit willen, kan gebruik worden gemaakt van onder andere de eetgelegenheid of andere faciliteiten voor de ouderen. Om in deze woning te kunnen wonen, heb je ZZP 3, 4, 5 of 6 nodig.

Aantal bewoners

18

Open plaatsen

1 (wachtlijst van toepassing).

Begeleiding

Enige

Verzorging

Enige

Behandeling

Enige

Omschrijving

De begeleiders verblijven op 1 appartement in het gebouw. Dit maakt de afstand tot de appartementen, verdeeld over 3 verdiepingen, van de clienten groot. Hiervoor is enige zelfstandigheid nodig. Clienten kunnen altijd naar begeleiding toe of telefonisch contact zoeken. De huiskamer is wel op dezelfde etage en hier is begeleiding gedurende dag aanwezig.

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.