Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Pijlijserstraat 1

Terug naar overzicht
Logo Het Werkt

Stichting Het Werkt ondersteunt (jong-)volwassenen met een grote afstand tot de samenleving bij het vergroten van hun mogelijkheden. Door middel van ambulante ondersteuning, begeleid wonen en dagbesteding gaan wij voor het maximale resultaat: een gelukkig leven, midden in de maatschappij.

Woning

Omschrijving

Deze woning heeft 6 kamers met ieder een eigen wc/douche.

Indeling gemeenschappelijk deel

Er is een gemeenschappelijke keuken en een tuin.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Ja

Situering in wijk

Deze woning ligt in de wijk Oud Noord, tussen de Ringbaan West en de grote Albert Heijn.

Bereikbaarheid

Winkels < 500m
Openbaar vervoer < 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Omschrijving

De begeleiding is ontwikkelingsgericht. Wij richten ons op mensen met psychische problematiek en/of een licht verstandelijke beperking. Een contra-indicatie voor beschermd wonen is een IQ lager dan 70 en/of een actieve hard drugsverslaving waar geen behandeling voor loopt.

Aantal bewoners

6

Begeleiding

Gemiddeld, Intensief, Op basis van ZZP's

Behandeling

Geen

Omschrijving

Er is geen groepsbegeleiding op deze locatie in de Pijlijserstraat. Wel kan er gemakkelijk gebruik gemaakt worden van de woonbegeleiding bij de buren op de Pijlijserstraat 2. Daarnaast krijgt iedere bewoner individuele begeleiding en is de telefonische bereikbaarheidsdienst beschikbaar buiten begeleidingsuren.

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.