Wonen zonder beperking

Pijlijserstraat 2

Terug naar overzicht

Stichting Het Werkt ondersteunt (jong-)volwassenen met een grote afstand tot de samenleving bij het vergroten van hun mogelijkheden. Door middel van ambulante ondersteuning, begeleid wonen en dagbesteding gaan wij voor het maximale resultaat: een gelukkig leven, midden in de maatschappij.

Woning

Omschrijving

Een groepswoning van drie verdiepingen. Zes woonheden bevinden zich op de begane grond, vier op de eerste verdieping en drie op de tweede verdieping.

Indeling gemeenschappelijk deel

Er zijn twee keukens en gemeenschappelijke wc/douches.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Ja

Situering in wijk

Pijlijserstraat 2 ligt in de wijk Oud Noord, tussen de Ringbaan West en de grote Albert Heijn.

Bereikbaarheid

Winkels < 500m
Openbaar vervoer < 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Omschrijving

Er kan onder andere sprake zijn van psychische of psychiatrische problematiek, recente verslavingsproblemen of een licht verstandelijke beperking. Op basis van een kennismaking- en intakegesprek zal worden gekeken of de vraag/wensen van de cliënt aansluiten bij de mogelijkheden van Het Werkt. Voor cliënten vanaf 17 jaar en ouder (geen harde bovengrens). Contra-indicatie: actief harddrugs gebruik.

Aantal bewoners

13

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Intensief, Zeer intensief, Op basis van ZZP's

Verzorging

Op basis van ZZP's

Behandeling

Geen

Omschrijving

Er is woonbegeleiding aanwezig van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat op de Pijlijserstraat 2 . Daarnaast krijgt iedere bewoner individuele begeleiding en is de telefonische bereikbaarheidsdienst beschikbaar buiten begeleidingsuren.

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.