Wonen zonder beperking

Plaats voor een jong-volwassene met een beperking

Terug naar overzicht

Woning

Soort woning

Overige woning

Omschrijving

Bij Nourzorg bieden wij beschermd wonen voor mensen voor wie zelfstandig wonen niet vanzelfsprekend is. Wij bieden daarbij de mogelijkheid tot ‘24 uurs-zorg in één van onze woonvoorzieningen’.
De zorg voor de cliënt staat centraal omdat eigen kennis, kwaliteiten en ervaringen in het werk met elkaar wordt gedeeld.
Wij bieden als zorginstelling diverse inbound en outbound trainingen, die op maat zijn ontwikkeld en afgestemd per cliënt. Het doel is daarbij de zelfredzaamheid van cliënten te bevorderen. (empowerment)

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Nee

Situering in wijk

op loopafstand van centrum van Arnhem en naast het station

Bereikbaarheid

Winkels < 200m
Openbaar vervoer < 200m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en verstandelijke beperking, Gedragsproblemen, Licht verstandelijke beperking, Niet-aangeboren hersenletsel (NAH), Psychische beperking, Verstandelijke beperking

Omschrijving

Nourzorg is een instelling die zorg biedt aan mensen met complexe hulpvraagstukken.
Wij zijn een instelling die staan voor een cliëntgericht aanbod op het gebied van dit type begeleiding/zorg.

Ondanks het grote aanbod, zijn wij van mening dat er nog veel vraag is naar zorg. We beschikken over professioneel competent personeel dat kan putten uit ruime kennis en ervaring van en uit de zorg.

Wij bieden o.a. intensieve (ambulante) begeleiding bij wonen aan jongeren vanaf 18 jaar en volwassenen met een (licht) verstandelijke beperking, verslavings- en/of psychiatrische problematiek.

Aantal bewoners

6

Open plaatsen

1 (neem voor informatie over de wachtlijst contact op met de organisatie).

Begeleiding

Zeer intensief

Verzorging

Geen

Behandeling

Geen

Omschrijving

Wij bieden een breed scala aan andere zorgproducten, waarbij maatwerk onze werkwijze is. Iedere cliënt wordt een individueel, passend traject aangeboden dat aansluit bij zijn of haar zorgbehoefte en competenties.

Missie
Nourzorg biedt jongvolwassenen en volwassenen, die moeite hebben de regie over hun eigen leven te voeren, een veilige woon- en leefomgeving. Wij zijn gespecialiseerd in complexe zorgvragen en de Multi problematiek die daarmee samenhangt.

Visie
Onze visie is dat wij uitgaan van de mogelijkheden van onze cliënten en niet de onmogelijkheden, daarom heeft Nourzorg oog voor het individu. Nourzorg gelooft in het unieke en bijzondere in ieder mens en daar stemmen wij onze begeleidingsmethode/plan op af.

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.