Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

WelzijnZorgt- Woonmogelijkheden in Den Haag; begeleid/ambulant/beschermd wonen

Terug naar overzicht

Ben je op zoek naar een verblijfsplek ? Bij ons kun je terecht voor logeren of permanent wonen, indien je regelmatige begeleiding nodig hebt vanwege een (verstandelijke) beperking, hersenletsel, of andere ondersteuningsbehoeften.

Woning

Omschrijving

Samen met jou zoeken we naar een huis dat aansluit op jouw wensen en behoeften, waar er een veilige woonomgeving is met de benodigde begeleiding, verzorging, of verpleging. In de woning beschik je over een eigen kamer of appartement, waar je een persoonlijke thuisbasis kunt creëren. Vaak heeft de woning een gezamenlijke huiskamer waar je medebewoners kunt ontmoeten en deel kunt nemen aan activiteiten.

Je hebt de keuze om in een woonwijk te wonen of in een rustige en beschutte omgeving. Neem gerust contact met ons op om te bespreken wat het beste aansluit bij jouw situatie

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Ja

Indeling per wooneenheid

Wij

Bereikbaarheid

Winkels < 200m
Gezondheidscentrum > 500m
Openbaar vervoer < 200m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Aantal bewoners

1

Open plaatsen

1 (wachtlijst van toepassing).

Begeleiding

Enige, Gemiddeld, Intensief, Op basis van ZZP's

Verzorging

Enige, Gemiddeld, Intensief, Op basis van ZZP's

Behandeling

Enige, Gemiddeld, Intensief, Op basis van ZZP's

Omschrijving

In regio Zuid-Holland zijn moderne appartementen beschikbaar, waar je samenwoont met andere mensen met een beperking of met mensen zonder beperking.


De appartementen bieden individuele zit-/slaapkamers. De aanwezigheid van eigen sanitair en een keukenblok varieert; soms deel je deze voorzieningen met medebewoners.


Afhankelijk van de benodigde begeleiding zijn de begeleiders 24 uur per dag aanwezig of op vooraf afgesproken tijden beschikbaar. In de appartementen en de directe omgeving zijn diverse mogelijkheden voor sociaal contact en activiteiten.

De directe omgeving biedt ook faciliteiten zoals winkels, medische centra, horecagelegenheden, sportaccommodaties en buurthuizen. Bovendien is het openbaar vervoer vaak op loopafstand bereikbaar. Kortom, je woont te midden van de maatschappij.

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.