Wonen zonder beperking

Woning

Soort woning

Appartement

Omschrijving

Het betreft een moderne, ruime woning met 12 appartementen. De woning is gesitueerd nabij het centrum van Mijdrecht naast een basisschool.

Indeling gemeenschappelijk deel

De woning heeft 2 verdiepingen en heeft een gezamenlijke keuken en groepsruimte waar huisvergaderingen plaatsvinden en er is een mogelijkheid om in kleine groep met elkaar te eten. Aan de achterkant van het pand ligt een ruime gemeenschappelijke tuin. De tuin grenst aan het water.

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Ja

Indeling per wooneenheid

Elke client beschikt over een appartement met eigen zitkamer, eigen slaapkamer en eigen sanitair. sommige clienten hebben een eigen tuin, met name zij die op de begane grond een appartement bewonen.

Situering in wijk

Het pand ligt midden in de wijk en winkel zijn op loopafstand bereikbaar. Een park en sportvelden liggen in de nabijheid van de woning. Het pand is goed bereikbaar met de bus.

Bereikbaarheid

Winkels > 500m
Openbaar vervoer > 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en verstandelijke beperking, Epilepsie, Niet-aangeboren hersenletsel (NAH), Psychische beperking, Verstandelijke beperking

Omschrijving

Wonen op de Proostdijstraat betekent zo zelfstandig mogelijk wonen voor clienten maar die wel behoefte hebben aan dagelijkse ondersteuning en nabijheid van de begeleiders. De beleiders begeleiden de clienten bij het ontwikkelen, stimuleren en in stand houden van hun mogelijkheden. Om deze begeleiding te kunnen bieden moeten clienten beschikken over een zorgzwaartepakket VG04-VG05 of VG06.

Aantal bewoners

12

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Op basis van ZZP's

Verzorging

Op basis van ZZP's

Behandeling

Op basis van ZZP's

Omschrijving

De professionele ondersteuning is gericht op de individuele ondersteuningsvragen die in het
individueel ondersteuningsplan van de client zijn beschreven. De begeleidingsmethodiek is "Gentle Teaching". Overdag gaan de clienten naar een dagactiviteit of werk.

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.