Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Rembrandtlaan, Huis ter Heide

Terug naar overzicht
Logo Zideris eigenzinnige zorg

De Rembrandtlaan 20 en 22 zijn woonlocaties van Zideris in Huis ter Heide. Hier kun je wonen als je 24 uurs begeleiding nodig hebt.

Woning

Soort woning

Groepswoning

Omschrijving

Welkom op de Rembrandtlaan. Deze woning is een sfeervolle, oude villa en staat op een ruim terrein, gelegen in een rustige wijk in een bosrijke omgeving. Op het terrein staan een aantal speeltoestellen, een zwembad, voetbalveldje en een paardenbak met 2 paarden. Daarnaast is er ook een modernere woning aan de andere kant van het terrein. De informatie op deze website over type woning, ondersteuning en doelgroep komt overeen voor beide woningen.

Indeling gemeenschappelijk deel

De woning heeft 3 verdiepingen en beschikt over 11 kamers die gelegen zijn op de eerste en tweede verdieping. Tevens zijn er 2 huiskamers. Bewoners beschikken over diverse gezamenlijke douches, één badkamer en diverse toiletten. De woning heeft een grote keuken waar een kok de maaltijden voorbereidt voor onze verschillende locaties.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Ja

Indeling per wooneenheid

Elke bewoner beschikt over een eigen kamer en gedeeld sanitair.

Situering in wijk

De woning is gelegen in de buurt van Zeist en Den Dolder. Per fiets zijn deze plaatsen goed te bereiken. De woning is bereikbaar met de bus.

Bereikbaarheid

Winkels > 500m
Openbaar vervoer < 200m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en verstandelijke beperking, Licht verstandelijke beperking, Verstandelijke beperking

Omschrijving

De bewoners binnen deze woning hebben een matige tot licht verstandelijke beperking. De bewoner moet in staat zijn om externe dagbesteding te volgen, werk te hebben of naar school te gaan. Er wonen met name jongvolwassenen wat de nodige gezelligheid, drukte en dynamiek met zich mee brengt.

Aantal bewoners

11

Open plaatsen

1 (neem voor informatie over de wachtlijst contact op met de organisatie).

Begeleiding

Op basis van ZZP's

Verzorging

Op basis van ZZP's

Behandeling

Op basis van ZZP's

Omschrijving

Met de begeleiding wordt o.a. gewerkt aan je eigen doelen en wensen. Er wordt gekeken waarin jij je kunt ontwikkelen, en gewerkt aan het opdoen of onderhouden van bestaande en nieuwe vaardigheden. We begeleiden je in het (leren) eigen keuzes te maken en bijvoorbeeld het stimuleren van (meer) zelfredzaamheid. We werken vanuit Gentle Teaching.

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.