Wonen zonder beperking

Rembrandtlaan

Terug naar overzicht

Woning

Soort woning

Groepswoning

Omschrijving

De woning is een sfeervolle, oude villa en staat op een ruim terrein en is gelegen in een rustige wijk in een bosrijke omgeving. Op het terrein staan een aantal speeltoestellen, een zwembad, voetbalveldje en een paardenbak met 2 paarden. De jongeren hebben de mogelijkheid tot paardrijles.

Indeling gemeenschappelijk deel

De woning heeft 3 verdiepingen en beschikt over 13 kamers die gelegen zijn op de eerste en tweede verdieping. Tevens zijn er 2 huiskamers.
De clienten beschikken over diverse gezamenlijke douches, één badkamer en diverse toiletten. De woning heeft een grote keuken, hier bereidt een kok de maaltijden voor de verschillende locaties.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Ja

Indeling per wooneenheid

Elke client beschikt over een eigen kamer.

Situering in wijk

De woning is gelegen in de buurt van Zeist en Den Dolder. Per fiets zijn deze plaatsen goed te bereiken. De woning is bereikbaar met de bus.

Bereikbaarheid

Winkels > 500m
Openbaar vervoer < 200m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en verstandelijke beperking, Licht verstandelijke beperking, Verstandelijke beperking

Omschrijving

De woning is kleinschalige voor kinderen en jongeren die behoefte hebben aan de nabijheid van de begeleiders bij hun ontwikkeling De vergroting van de zelfredzaamheid staat hier centraal. Om de gewenste begeleiding te realiseren is het nodig dat clienten beschikken over een zorgzwaartepakket VG04- VG05 of VG06

Aantal bewoners

13

Open plaatsen

1 (neem voor informatie over de wachtlijst contact op met de organisatie).

Begeleiding

Op basis van ZZP's

Verzorging

Op basis van ZZP's

Behandeling

Op basis van ZZP's

Omschrijving

De client ontwikkelt zich met behulp van de training en begeleiding van Zideris. Dit gebeurt op basis van de begeleidingsmethodiek Gentle Teaching. Overdag gaan de jongeren naar school, dagcentrum of werk. Op het moment dat de jongere voldoende vaardigheden heeft ontwikkeld, kan de zij/hij doorstromen naar een andere woonvoorziening op de Rembrandtlaan of naar een andere woonplek binnen Zideris.

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.