Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking
Logo Progressium

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Progressium, gloednieuwe appartementen beschikbaar heeft! Deze woningen bieden beschut wonen met 24/7 toezicht op locatie. Ontdek hoe onze nieuwe appartementen een veilige en ondersteunende omgeving bieden voor cliënten die behoefte hebben aan begeleiding.

Woning

Soort woning

Appartement, Studio

Omschrijving

Onze nieuwbouw woningen zijn onlangs gerealiseerd en zullen per 1 augustus 2023 beschikbaar zijn voor bewoning. Elk van onze woningen is uniek en biedt verschillende faciliteiten om tegemoet te komen aan de diverse behoeften van onze cliënten.

Sommige woningen hebben een slimme indeling met gescheiden slaap- en woonplekken, terwijl andere woningen een ruime en open studio-indeling hebben. Elke woning is uitgerust met een prachtige PVC vloer, wat zorgt voor een warme en uitnodigende sfeer.

Elke woning is bovendien voorzien van een comfortabele airconditioning, waardoor onze cliënten het hele jaar door kunnen genieten van een aangename temperatuur. Of het nu hartje zomer is en de temperaturen stijgen, of in de koudere maanden wanneer behaaglijke warmte gewenst is, onze airconditioning zorgt voor een optimaal klimaat in elke woning. Het welzijn en comfort van onze cliënten staan centraal, en daarom hebben we ervoor gezorgd dat ze kunnen genieten van een prettige en reguleerbare omgeving in hun eigen appartement. We streven ernaar om een thuis te creëren waar onze cliënten zich geborgen voelen en waar ze de ondersteuning krijgen die ze nodig hebben om te gedijen en zich te ontwikkelen.

Elke woning beschikt over eigen voorzieningen, waaronder een moderne badkamer en toilet. We hebben ervoor gezorgd dat elke woning is voorzien van een eigen keuken, compleet met inductieplaten om brandgevaar te minimaliseren en te zorgen voor veilig koken.

Bij Progressium staat veiligheid hoog in het vaandel. Daarom hebben we ervoor gezorgd dat alle woningen zijn uitgerust met een brandalarm en zijn er camera's geïnstalleerd in alle algemene ruimtes. Op elke verdieping hebben we een handige intercom geïnstalleerd, zodat cliënten altijd gemakkelijk in contact kunnen komen met de dienstdoende begeleider.

Naast praktische voorzieningen hebben we ook rekening gehouden met het welzijn van onze cliënten. Onze woningen zijn ontworpen met veel lichtinval, wat bijdraagt aan een positieve sfeer en een gevoel van welzijn bevordert. We geloven dat een lichte en uitnodigende omgeving bijdraagt aan het welzijn en de levenskwaliteit van onze cliënten.

Bovendien zijn we trots om te vermelden dat ons complex volledig van gas af is. We zijn milieubewust en hebben gekozen voor duurzame en energiezuinige oplossingen om ons steentje bij te dragen aan een groenere toekomst.

De nieuwbouw woningen van Progressium bieden niet alleen een veilige en comfortabele plek om te wonen, maar zijn ook ontworpen om onze cliënten te ondersteunen bij hun persoonlijke ontwikkeling en zelfstandigheid. We streven ernaar om een thuis te bieden waar onze cliënten zich geborgen en gewaardeerd voelen.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Ja

Bereikbaarheid

Winkels < 200m
Gezondheidscentrum < 500m
Openbaar vervoer < 200m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Auditieve of communicatieve beperking, Autisme en normale begaafdheid, Autisme en verstandelijke beperking, Chronische ziekte, Gedragsproblemen, Lichamelijke beperking, Licht verstandelijke beperking, Meervoudige beperking, Niet-aangeboren hersenletsel (NAH), Overig, Psychiatrische beperking, Psychische beperking, Verstandelijke beperking, Zintuiglijke beperking

Omschrijving

Welkom bij Progressium B.V., waar we ons inzetten om het leven van onze cliënten te verrijken en hen te ondersteunen in het bereiken van hun volledige potentieel. Wij zijn een toonaangevende zorginstelling die gespecialiseerd is in het bieden van hoogwaardige zorg en begeleiding aan mensen met diverse ondersteuningsbehoeften.

Onze doelgroep omvat een brede variëteit aan cliënten, van jong tot oud, met verschillende achtergronden en zorgvragen. Of het nu gaat om mensen met een verstandelijke beperking, psychische problemen, gedragsuitdagingen, autismespectrumstoornis (ASS), niet-aangeboren hersenletsel (NAH) of andere specifieke zorgbehoeften, bij Progressium zijn ze allemaal welkom.

Wij geloven in een persoonsgerichte aanpak waarbij de wensen, behoeften en mogelijkheden van onze cliënten centraal staan. Ons deskundige team van betrokken zorgprofessionals, begeleiders en ondersteunend personeel werkt nauw samen om maatwerkoplossingen te bieden die aansluiten bij de individuele situatie van elke cliënt.

Onze diensten omvatten onder andere ambulante begeleiding, wonen met begeleiding, dagbesteding en intensievere zorgvormen. Met onze nieuwbouw appartementen voor beschut wonen, waar 24/7 toezicht aanwezig is, bieden we een veilige en stimulerende omgeving voor diegenen die meer ondersteuning nodig hebben in hun dagelijks leven.

Bij Progressium staat kwaliteit hoog in het vaandel. We werken continu aan het verbeteren en ontwikkelen van onze diensten om de best mogelijke zorg te bieden aan onze cliënten. Daarbij hechten we veel waarde aan samenwerking met familieleden, zorgprofessionals en verwijzers om een holistische en naadloze zorgervaring te creëren.

Ons doel is om onze cliënten te empoweren en hen te helpen hun zelfstandigheid en eigen regie te vergroten. We streven naar een inclusieve samenleving waarin iedereen de kans krijgt om deel te nemen en zich volwaardig te voelen.

Of u nu een cliënt bent die op zoek is naar de juiste ondersteuning, een familielid die betrokken is bij de zorg, een zorgprofessional die op zoek is naar samenwerkingsmogelijkheden of een verwijzer die een passende zorgplek zoekt, bij Progressium staan wij klaar om u te ondersteunen.

Aantal bewoners

12

Open plaatsen

6 (wachtlijst van toepassing).

Begeleiding

Gemiddeld, Intensief, Zeer intensief

Verzorging

Enige, Gemiddeld

Behandeling

Geen

Omschrijving

Bij Progressium streven we ernaar om een zorginstelling te zijn die persoonlijke, hoogwaardige en aantrekkelijke begeleiding biedt aan onze cliënten. Onze begeleiding is afgestemd op de individuele behoeften van elke cliënt, waarbij we ons richten op het creëren van een veilige en ondersteunende omgeving.

Onze nieuwbouw woningen zijn zorgvuldig ontworpen om een thuis te bieden aan onze cliënten, waar ze kunnen gedijen en zich kunnen ontwikkelen. Gemiddeld tot zeer intensieve begeleiding wordt aangeboden, maar we vinden het belangrijk om te benadrukken dat we ons in de eerste plaats richten op het bevorderen van de zelfredzaamheid van onze cliënten. We geloven dat iedereen het potentieel heeft om bepaalde aspecten van hun leven zelfstandig aan te pakken, en we moedigen onze cliënten aan om deze vaardigheden te ontwikkelen.

Onze begeleiders zijn getraind en toegewijd om persoonlijke zorg te bieden, waarbij ze zorgen voor een goede balans tussen ondersteuning en zelfstandigheid. Hoewel we voornamelijk enige verzorging bieden, erkennen we het belang van het behoud van de autonomie van onze cliënten. Dit maakt onze zorg benadering warm, respectvol en waardevol voor onze cliënten.

Bij Progressium staat het welzijn van onze cliënten centraal, en we geloven dat onze nieuwbouw woningen de ideale omgeving bieden om een gevoel van eigenwaarde, voldoening en eigen regie te bevorderen. We streven ernaar om een thuis te creëren waar onze cliënten zich geborgen en gewaardeerd voelen, waar ze kunnen groeien en hun doelen kunnen nastreven.

Onze combinatie van hoogwaardige zorg, moderne voorzieningen en aandacht voor de individuele behoeften van elke cliënt maakt Progressium een plek waar cliënten en hun familieleden vertrouwen in kunnen hebben. Wij zijn er trots op om onze cliënten te begeleiden op hun weg naar een volwaardig en bevredigend leven.

Kom en ontdek de mogelijkheden die onze nieuwbouw woningen te bieden hebben. Bij Progressium verwelkomen we onze cliënten met open armen, met een focus op persoonlijke groei en welzijn. Samen zorgen we voor een betere toekomst, waarbij we sterk geloven in de kracht van begeleiding en zelfredzaamheid.

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.