Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Woonzorgcomplex Residentie Suytkade

Terug naar overzicht
Residentie Suytkade

Is zelfstandigheid belangrijk voor u? Heeft u zorg en ondersteuning nodig in de nabijheid? Residentie Suytkade is een uitstekend woonzorgcomplex waar bewoners zich thuis voelen in hun eigen appartement, begeleid worden en samen komen in de gezamenlijke woonkamer voor leuke activiteiten.

Woning

Soort woning

Appartement

Omschrijving

Een ruime 2-kamer appartement van 50m2 met balkon en uitzicht over het water of over de Suytkade.

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Nee

Indeling per wooneenheid

Het betreft een ruim appartement. Een fijne woonomgeving met veel voorzieningen in de directe omgeving. U kunt geheel zelfstandig wonen en onze zorgverleners staan voor u klaar. Binnen de Residentie bevindt zich een gezamenlijke huiskamer op de begane grond waar u de gezelligheid kunt opzoeken als u daar behoefte aan heeft. U kunt denken aan gezamenlijk eten, koffie drinken of deelnemen aan wisselende activiteiten.

Situering in wijk

Residentie Suytkade ligt centraal: u woont 180 meter van de supermarkt en 400 meter van het centraal station Helmond. Houdt u van wandelen? Dan is het goed om te weten dat het centrum van Helmond op 10 minuten loopafstand zit. Verder ligt Suytkade aan het water. De ideale locatie met alle zorg en service binnen handbereik en dus een zorgeloze en comfortabele woonomgeving.

Bereikbaarheid

Winkels < 200m
Gezondheidscentrum < 500m
Openbaar vervoer < 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Gedragsproblemen, Lichamelijke beperking, Licht verstandelijke beperking, Niet-aangeboren hersenletsel (NAH), Psychiatrische beperking, Psychische beperking, Verstandelijke beperking

Omschrijving

Woonzorgcomplex met zorg, begeleiding en ondersteuning.

Met uw zorgvraag bent u van harte welkom bij Venazorg in de Residentie Suytkade. Hier kunt u prettig en betaalbaar wonen, in uw eigen stijlvolle, veilige en comfortabele appartement, met de zorg die u nodig heeft binnen handbereik. Binnen de residentie wonen volwassenen die zorg behoeven in de vorm van woonbegeleiding of afhankelijk zijn van zorgverleners in de nabijheid.

Bij de inrichting van de zorg en de wijze waarop in de residentie de bewoners worden bediend, staat het individu centraal. Wij hanteren als uitgangspunt dat ieder bewoner zoveel mogelijk het leven moet kunnen leiden als hij of zij gewend is. De bewoner, de naasten en het team van medewerkers bepalen samen de dagelijkse gang van zaken. De bewoner behoudt zo veel mogelijk de regie over het eigen leven en maakt sociale contacten in de gezamenlijke huiskamer met andere bewoners.

Aantal bewoners

15

Open plaatsen

9 (neem voor informatie over de wachtlijst contact op met de organisatie).

Begeleiding

Op basis van ZZP's

Verzorging

Op basis van ZZP's

Behandeling

Geen

Omschrijving

We bieden een begeleid woonvorm met dienstverlening die aansluit op uw levensstijl. Naast onderstaande begeleiding en ondersteuning, zijn uw persoonlijke wensen bespreekbaar.


  • Woonbegeleiding
  • Ambulante begeleiding
  • Verpleging en persoonlijke verzorging
  • Huishoudelijke ondersteuning
  • Persoonlijk Alarmsysteem
  • Eten en drinken
  • Activiteiten in de gezamenlijke huiskamer


Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.